Contacteer ons Winkelzoeker
Originele cadeaus om de vriendschap te vieren – Beauty Center

Originele cadeaus om de vriendschap te vieren

Gepost op 29/06/2020 in Skincare
vriendschap_headerbeeld_1900x1070

Op 30 juli vieren we over de hele wereld de vriendschap. Welke vriend of vriendin betekent veel voor jou? Verras hem of haar met een bijzonder vriendschapscadeau!

Misschien staat de datum nog niet zo op de kaart als 14 februari (Valentijnsdag), maar toch is 30 juli een dag om te onthouden: dan wordt over de hele wereld de Internationale Dag van de Vriendschap gevierd. Vooral in Zuid-Amerika en Zuid-Oost Azië is deze dag een echte feestdag! De dag is in het leven geroepen door de Verenigde Naties. Het idee erachter is dat vriendschap de eerste stap is naar vrede tussen verschillende culturen: een mooie gedachte toch?

Welk origineel vriendschapscadeau kun je geven?

De Dag van de Vriendschap bestaat officieel pas sinds 2011. Dit jaar is het dus de negende keer dat we wereldwijd de vriendschap vieren. Dat kun je doen door het sturen van een kaart waarop je schrijft hoeveel jullie vriendschap voor jou betekent. Nóg leuker is natuurlijk om je vriend of vriendin een origineel cadeau te geven als symbool voor jullie vriendschap. Om je alvast wat inspiratie te geven, zijn hier en aantal vriendschapscadeaus met een mooie boodschap!

Omdat jullie allebei van lekker eten houden

Jullie wisselen recepten uit en geen culinair experiment is jullie te gek. Heb jij een vriendin die net zo van lekker eten houdt als jij? Verras haar met een heerlijke pot yoghurt! Only You Body Yoghurt Raspberry & Cherryblossom is een verfrissende bodycrème die aanvoelt als yoghurt. Mmm …

Omdat je dol op haar bent!

Het liefst zou je haar drie dikke zoenen willen geven om haar te bedanken dat ze al zo lang je vriendin is. Nu dat even niet kan, kun je die zoenen ook symbolisch geven door haar te verrassen met een lipstick. Incredibly Intense van BE Creative Make Up geeft haar lippen een boost - en daarmee jullie vriendschap ook!

Omdat ze wat tijd voor zichzelf verdient

Heb jij een vriendin die altijd voor je klaar staat, maar soms zichzelf een beetje vergeet? Dan geef je haar met een masker een half uurtje me-time cadeau. Glamglow Glowlace Radiance Boosting Hydration Sheet Mask is écht een cadeau: dit sheetmasker voelt zijdezacht en zorgt voor een snelle hydratatieboost. Vraag je haar wel of ze een selfie stuurt?

Omdat jullie allebei dol zijn op beauty

Jullie volgen dezelfde influencers en delen de beste make-uptips met elkaar. Jouw vriendin is net zo dol op beauty als jij! Het Deep Dive Palette van Only You is een cadeautje dat haar beautyhart sneller laat kloppen. Het palet bevat maar liefst 24 kleuren en een handige spiegel. De kleine pareltjes in het deksel ruisen als de zee wanneer je het doosje opent … 

Omdat je in haar huis altijd welkom bent

Je belt haar als eerste wanneer je goed of minder goed nieuws hebt. Zij staat altijd voor je klaar, in goede én minder goede tijden. Dat is nog eens echte vriendschap! Wil je haar bedanken? Met de Cashmere & Cotton Geurstokjes van Scento laat je weten hoe geborgen je je voelt bij haar, elke keer opnieuw.

Omdat jullie zo graag naar festivals gaan

Hij is je maatje als het gaat om festivals en concerten. De uitgelaten sfeer en de saamhorigheid: het is de basis van jullie bijzondere band. Voorlopig moeten we de festivals jammer genoeg moeten missen, maar met Hollister Festival Party for Him herbeleef je toch die bruisende momenten samen. En natuurlijk maak je alvast plannen voor het volgende festivalseizoen!

Omdat je zo fijn met hem kunt sporten

Hij is degene die je een appje stuurt: zullen we gaan mountainbiken vanavond? Hij is degene met wie je dat online fitnessprogramma volgt. En daarom is de Nationale Dag van de Vriendschap een mooi moment om hem te bedanken. Met de INTIMACY Sport Geschenkset bijvoorbeeld: eau de toilette en deodorant die net zo fris en dynamisch zijn als hij.