background image
Contacteer ons Winkelzoeker
Nederlands
Mijn Winkelmandje
Drunk Elephant eindelijk bij ons verkrijgbaar! De nieuwe skincarevisie die je huid opnieuw gezond maakt – Beauty Center

Drunk Elephant eindelijk bij ons verkrijgbaar! De nieuwe skincarevisie die je huid opnieuw gezond maakt

Gepost op 24/06/2022 in Skincare


Na haar lancering in de VS in 2013 met zes producten, is dit biocompatibele skincaremerk nu cult geworden en fans kunnen genieten van een volledig assortiment aan gezichts-, haar- en lichaamsproducten. En weet je wat ? Maakt nu ook eindelijk haar opwachting op de Belgische markt en is exclusief te koop bij ICI PARIS XL!

Een nieuwe generatie van huidverzorging: volledig biocompatibele producten

Tiffany Masterson, de oprichtster van het merk, kijkt ernaar uit om haar filosofie van ingrediënt-eliminatie met iedereen te delen, of je nu fan bent geworden van de producten via social media of na een reis naar de Verenigde Staten. Haar doel: topproducten leveren die hun claims waarmaken en die uitsluitend zijn samengesteld uit biocompatibele ingrediënten.

Tiffany wil mensen laten zien dat de oplossing voor een gezonde huid eigenlijk heel eenvoudig is: gebruik kwaliteitsproducten en verwijder de alomtegenwoordige maar onnodige ingrediënten, die de werking van je huid verstoren, uit je beauty routine.

« Wanneer de huid wordt blootgesteld aan allergenen en irriterende stoffen, kan de schade onmerkbaar zijn en zich ophopen, waardoor de huid in een reactieve modus blijft. We denken dat we een ‘gevoelige’ huid hebben, maar vaak is het eigenlijk gewoon een huid die in de loop der tijd gesensibiliseerd is geraakt, en dat is een probleem dat gemakkelijk kan worden aangepakt »

Tiffany Masterson

De filosofie van ingrediënt-eliminatie: the Suspicious 6 

Wat we niet in onze producten opnemen, is net zo belangrijk als wat er wél in zit. Daarom identificeert Drunk Elephant 6 ingrediënten die deoorzaak zijn van de meest voorkomende huidproblemen, om deze dan volledig uit haar producten te verwijderen. Deze ingrediënten worden “the suspicious 6” genoemd

  1. Essentiële oliën
  2. Uitdrogende alcoholsoorten
  3. Siliconen
  4. Chemische zonbeschermingsmiddelen
  5. Parfums/kleurstoffen
  6. SLS (Natriumlaurylsulfaat)

Wanneer we deze ingrediënten uit onze skincare routine verwijderen, zal onze huid geleidelijk aan haar evenwicht terugvinden en zal er weer mooier en gezonder uitzien.

Je huid opnieuw gezond dankzij ingrediënten met een optimale PH-waarde

Drunk Elephant heeft de meest effectieve ingrediënten (synthetisch of natuurlijk) geselecteerd die de gezondheid van je huid optimaal bevorderen. De formules van de producten bevatten een hoog percentage aan deze actieve ingrediënten waarvan de pH is aangepast aan je huid. Bovendien, worden alle ingrediënten herkend door de huid en worden ze hierdoor makkelijk opgenomen.

Een gepersonaliseerde smoothie voor je huid

Alle Drunk Elephant producten hebben een optimale pH-waarde, zijn gemakkelijk met elkaar te mixen en worden goed opgenomen door de huid. Je kan ze dus perfect combineren in je beauty routine en je eigen gepersonaliseerde «huidsmoothie’ samenstellen.

Een Drunk Break geschikt voor elke huidtype

Bij Drunk Elephant worden de producten nooit ingedeeld op huidtype. Dit omdat, zoals Tiffany uitlegt, «De huid overal hetzelfde is. Alle huidtypes werken op dezelfde manier, als ze hiertoe de kans krijgen.» Om de beste resultaten te krijgen, gebruik je uitsluitend deze productlijn, en zodra de Suspicious 6 uit je skincare routine zijn geëlimineerd (dit noemen we een Drunk Break), zal je huid in staat zijn om haar gezondheid en evenwicht terug te vinden, dat beloven we!

En? Ben je ook al helemaal “drunk in love” met dit revolutionaire clean beauty merk? Je shopt de producten nu op onze webshop en geselecteerde filialen!