background image
Contacteer ons Winkelzoeker
Nederlands
Mijn Winkelmandje
Trendy eyecatcher met Sisley’s Liquid Radiance Shadows – Beauty Center

Trendy eyecatcher met Sisley’s Liquid Radiance Shadows

Gepost op 31/05/2022 in Make-up

Na de Phyto-Eye Twist hype en het succes van Phyto-Ombres lanceert Sisley nu de Liquid Radiance Shadows. Een collectie van zes oogschaduwtinten met een vloeibare textuur en levendige kleuren die de ogen een frisse en stralende look bezorgen. De nieuwe Ombres Eclat Liquides van Sisley zullen zonder twijfel de lente opfrissen en de zomer naar een hoger niveau tillen.

Een halo van licht voor een sprankelende oogopslag!

De 6 tinten, die boordevol ‘glammy’ accenten zitten, zijn intens en vangen het licht op om het optimaal te verspreiden met een prachtig kleurrijke look als resultaat. Doorheen de dag óf tijdens een avondje uit, deze oogschaduw uit de collectie Ombre Eclat Liquide is dé ideale make-up voor zowel een subtiele, als een glamourous uitstraling, afhankelijk van de gekozen tint.

Een “Mix & Match” collectie

Met een glanzende of satijnen finishing touch, een subtiel parelmoereffect of een extra stralende glans, de 6 tinten van de Liquid Radiance Shadows collectie bieden tinten die geschikt zijn voor elke oogkleur én elke gelegenheid.

Een glamour touch voor een parelmourfinishing effect

Op zoek naar een dagelijkse make-uplook? Kies dan voor de tinten Copper, Pink Gold en Bronze om je ogen een lichte parelmoerachtige tint te geven voor een stralend subtiel effect, de hele dag door! De ideale keuze voor een natuurlijke look !

En een glitter touch voor een lightning glittereffect

Voor een feestelijke avondlook zit je goed met Champagne, Coral en Wild : deze kleuren laten je ogen schitteren en zorgen voor een betoverende blik en een supertrendy avondlook.

Sisley Ombre Eclat Liquide fards à paupières

Een frisse, zachte en fluwelen textuur

De vloeibare, luchtige en meest comfortabele textuur van de Ombre Eclat Liquide laat zich makkelijk aanbrengen en uitwerken.

Ze voelt zijdezacht en romig aan, trekt snel in de huid en creëert een gevoel van frisheid. Bovendien blijft ze 8 uur lang zitten en loopt niet uit.

Gemakkelijk aan te brengen

De sponsapplicator maakt een egale toepassing mogelijk, alsook het mengen van het product. Deze oogschaduw kan met de vinger of met een penseel worden aangebracht en garandeert daarmee een glanseffect. Je kunt de kleuren opbouwen volgens de gewenste intensiteit, je kan ze solo aanbrengen voor een naturelle look, of naar keuze combineren voor een opvallender effect. Daarnaast kunnen ze ook als finishing touch worden aangebracht om een glanzend en highlight effect bezorgen op het wenkbrauwbot.

Sisley Ombre Eclat Liquide fards à paupières

Kies nu jouw favoriete kleur!