Contacteer ons Winkelzoeker
The red nail theory: feit of fabel? – Beauty Center

The red nail theory: feit of fabel?

Gepost op 22/02/2024 in Make-up
rode gelakte nagels

All over jouw For You page op TikTok: de red nail theory. BeautyTok spoelt ervan over, maar wat is het? Leer deze nostalgische manicuretrend kennen én ondervind zelf de aan levende lijve het effect. Feit of fabel, maakt niet uit! Jij wilt gewoon mooie nagels!

Wat is de red nail theory?

Uitgevonden én opgevallen door Robyn Delmonte. Maar wat is het? Mannen die zich meer aangetrokken zouden voelen als vrouwen mooi, verzorgde, rode nagels dragen. Robyn’s motivatie? “Elke keer als ik rode nagels heb, geeft een man er commentaar op”, verklaart ze. Het gevolg? Een massa aan single vrouwen die de theorie uittestte en hun bevindingen deelden in ondertussen meer dan 13.000 video’s op TikTok onder de hashtag #rednailtheory.

De geschiedenis van deze trend

Vanwaar komt deze hyper virale trend in de beautywereld? Opgedoken begin 2022 toen Robyn Delmonte het effect ondervond en er bovenstaand statement van maakte. De verklaring? Daarvoor gaan we terug naar de jaren ’90. In de kindertijd van vele jongens (en meisjes) had de moeder rode nagels. Volgens Robyn zouden mannen zich aangetrokken voelen tot rode nagels, omdat het doet herinneren aan hun kindertijd. De tijd waarin hun moeder voor hen zorgden toen ze volop in de ontwikkeling zaten.

Wil je Robyn Delmonte’s verklaring zelf uithoren? In deze red nail theory video gaat ze all the way!

Trending celebrities in de kijker

Pech in de liefde en wil je daar verandering in brengen? Of de red nail theory nu een feit of een fabel is, misschien brengt een simpele rode manicure wel dé oplossing voor jouw gat in je liefdesleven! Met de hele theorie die we nu weten, zetten we enkele celebrities op een rijtje die fan zijn om hun nagels in het rood te toveren. Misschien sloegen ze er ook wel een partner mee aan de haak, wie weet …

De voordelen voor jou

En brengt rode nagellak niet de wens voor je liefdesleven, ook dan geniet je nog van enkele voordelen. Wees niet bang om op te vallen met deze sprekende kleur en gun jezelf een boost van zelfvertrouwen. Straal je zelfvertrouwen uit, dan zien andere een aantrekkelijke factor bij je opduiken. Daarnaast is het gewoonweg een mooie kleur die onder de standaard valt bij nagels én past het bij elke look. Toch meer een introvert type of val je niet graag op? Dan is het ook helemaal oké om een zachtere kleur nagellak dan rood te nemen.

Hoe krijg je mooie rode nagels?

Mooi gelakte nagels vraagt om een goede verzorging van je nagels. Hoe je je nagels het beste verzorgt en lakt, hangt allemaal af van de voorbereiding, de producten, de applicatie én de afwerking. Nagels lakken wordt met deze tips een fluitje van een cent. Genieten van een langdurige look? Vergeet dan zeker geen base coat én top coat te gebruiken. Deze zijn key in je nagelverzorging routine. Wil je liever sterkere nagels? Dan kun je ook de nieuwe collectie UV Gel Nagellak kopen van Only You!

Naast het feit dat rode nagellak mannen zou aantrekken, blijft eigen ontwikkeling nog steeds belangrijk. Je zelfzeker en comfortabel voelen, een authentieke denkwijze hebben en je positieve persoonlijke kwaliteiten in de spotlights zetten, oefent mee invloed uit op hoe anderen naar je kijken. Ben je mee? Ga dan op ontdekking naar jezelf!

1179058
1179380
1285682
1285724
1285682
1286039

Wil je nog meer beautyproducten ontdekken? Neem dan snel een kijkje op onze ICI PARIS XL webshop!