Contacteer ons Winkelzoeker
De buzz van TikTok: Cherry Cola lips – Beauty Center

De buzz van TikTok: Cherry Cola lips

Gepost op 19/03/2024 in Make-up

Hot en trending all over TikTok en Instagram? De Cherry Cola lips! Een opkomst uit het niets gecreëerd door “die hard” TikTokkers, maar vandaag gaan donkere lipkleuren viraal en neemt deze trend al je angsten weg. Hello bruine en rode tinten voor de klassieke Cherry Coke glossy, pouty lips!

Wat zijn Cherry Cola Lips?

Volg jij elke make-up trend? De laatste maanden spoelt BeautyTok over van de nieuwe looks aan een razendsnel tempo: Frosty Silver eyes voor de feestdagen, Hailey Bieber’s latte make-up, maar ook haar sugar plum fairy look om bij weg te dromen! En laten we vooral de comeback van kleurrijke eyeliners niet vergeten. Met de Cherry Cola lips introduceren we weer de opvallende kersenrode en donkerbruine liptinten. Niet meer of minder dan dat. De die hard fans van deze make-up look? Kylie Jenner, Lana Del Ray en Amelia Gray in de hoofdrol.

Hoe creëer je deze make-uplook?

Combineer een aantal populaire TikTok trends van Gen Z en creëer zo de nieuwste trending lippen. De samenstelling van een Cherry Cola lip make-up look? Pouty lips gecombineerd met een glossy lip bloss en een moody vibe. Wat heb je nodig? Een lipliner en lipgloss. Let’s create a Cherry Coke look!

Lip primer

Skip nooit de voorbereiding van een make-up look. De allereerste en meest cruciale stap om jouw lippen een stralend resultaat te geven, is lip primer. Je lippen krijgen een gezonde dosis hydratatie met een langdurig zichtbaar effect. Nog een extra voordeel? Vermijd door een simpele, extra stap het uitlopen of vervagen van jouw lippenstift of lipliner.

Lipliner

Het startpunt van je make-up applicatie? Een lipliner met rood-bruine kleur, die enkele tinten donkerder is dan je eigen teint. Dit zorgt voor het juiste contrast tussen je huid en de gloss die je later aanbrengt. Begin bij het cupidoboogje en volg de natuurlijke vorm van je lippen. Wil je extra volle lippen? Dan kun je overlinen waarbij je licht voorbij de rand van het centrale gedeelte van je boven- en onderlip gaat. Kleur nadien nog de buitenste hoekjes in voor een mooie blend van je liplook.

932838
1155613
1173185

Lipgloss

Om de juiste finish te geven aan de Cherry Cola Lips, voeg je een high-shine, gekleurde lipgloss toe. Ga voor een bessen- of kersenrode tint. Deze breng je aan over je hele lippen. Het beste resultaat? Starten in het midden, een royale dosis lipgloss aanbrengen en uitwerken naar de randjes toe. Zo krijg je een mooi, pouty effect.

1148305
1156019
838933

Beyond the lips: geef de Cherry Cola Look de beste finish

Naast de make-up voor je lippen ook fan van een total trendy Cherry Cola make-up look? Kan allemaal! Om de beste finish te verkrijgen, hou je de aandacht volledig op je lippen. Dat wil zeggen: zachte oog- en teint make-up. Kies voor je huid een getinte moisturizer, bb cream of cc cream. In combinatie met een setting poeder zorgt dit voor de perfecte basis. De ogen definieer je met een neutrale oogschaduw in een tint die aansluit bij je huidskleur en een warmbruin oogpotlood of lichte eyeliner. Volumineuze wimpers die krullen? Met een mascara op maat, geen probleem!

Wil je nog meer beautyproducten ontdekken? Neem dan snel een kijkje op onze ICI PARIS XL webshop!