background image
Contacteer ons Winkelzoeker
Nederlands
Mijn Winkelmandje
Skeleton clown: wordt dit jouw Halloweenlook? – Beauty Center

Skeleton clown: wordt dit jouw Halloweenlook?

Gepost op 30/09/2019 in Make-up
Halloweenlook_1900x1070

BE Creative Make Up heeft een waanzinnige Halloweenlook gecreëerd: creepy maar tóch glamourous! We laten je graag zien hoe je deze skeleton clown zelf maakt.

Pennywise is back …

Toen in de jaren ’90 het boek ‘It’ van Stephen King verfilmd werd, was de hele wereld in de ban van killerclown Pennywise. Met zijn angstaanjagende grijns heeft hij heel wat mensen de stuipen op het lijf gejaagd … Dit jaar is de bioscoopfilm ‘It, Chapter Two’ opnieuw een gigantisch succes en daarom is de creepy clown ook weer een megahit met Halloween!

De make-up artists van BE Creative Make Up bedachten een glam-versie van de skeleton clown. Zo ben jij griezelig op je mooist!

1

Skeleton-wangen shapen

Breng de Wonder Wear High Coverage foundation van BE Creative Make Up aan zoals je gewend bent en geef je wangen een beetje kleur met blush. Om je gezicht die ingevallen skeleton-look te geven, breng je de donkere tint van de Contouring Stick van BE Creative Make Up aan op je kaken. Teken een scherpe lijn onder je jukbeen en laat die schuin naar je kin lopen. Kleur het hele vlak in met de contouring stick, zónder de kleur te vervagen. Ook de zijkant van je neus maak je donker, zodat die smaller en scherper wordt.

2

Kohl rond je ogen

Breng Mono Oogschaduw ‘016 Chocolate’ aan en werk de kleur naar boven en buiten uit. Om je ogen smeulend zwart te maken, gebruik je de zachte Khôl Kajal Eyeliner van BE Creative Make Up. Trek een lijn vlak boven je wimperrand en doe hetzelfde aan de onderkant. Zeker aan de onderkant mag de lijn dikker zijn dan je normaal zou doen. Breng ook kohl aan op je waterlijn, voor een extra intens effect.

3

Wenkbrauwen kleuren

Gitzwarte wenkbrauwen geven je look kracht en drama! Gebruik Eyebrowpencil ‘Black’ om je wenkbrauwen volledig in te kleuren. Laat je wenkbrauwen in het midden omlaag lopen tot tegen de zijkant van je neusbrug. Juist dat boogje geeft je die duivelse uitstraling … Teken enkele losse ‘haartjes’ bij je wenkbrauwaanzet om je brows minder gestyleerd te maken.

4

Liquid liner voor de details

Nu is het tijd om met eyeliner de details rond je ogen te tekenen. Gebruik Vloeibare Eyeliner, daarmee kun je nauwkeuriger werken dan met een potlood. Teken een driehoekje boven je wenkbrauwen en doe hetzelfde aan de onderkant. Kleur het driehoekje in; door de sterke pigmentatie van deze eyeliner krijg je een intens zwart resultaat. Zet een stipje onder de driehoekjes, als een zwarte traan …

5

Creepy clownsneus

De vrolijke rode clownsneus krijgt in deze look een creepy zwart randje! Gebruik je de rode lipstick die straks ook op je lippen gaat en maak daarmee het puntje van je neus rood. Pak vervolgens opnieuw de vloeibare eyeliner en kleur een zwarte rand om je rode neuspunt. Hou het smaller dan je eigen neus, zodat de hele tekening óp en niet aan de zijkant van je neus ligt.

6

Mond kleuren

Nu nog een Pennywise-mond tekenen … Breng Intense Lipstick ‘Slay’ van BE Creative Make Up aan op je lippen. Hap je lippen af op een tissue zodat je lipstick wat droger wordt. Vervolgens omlijn je je lippen met de vloeibare zwarte eyeliner, zoals je dat met een lippotlood zou doen. Trek de lijn in je mondhoeken door en laat hem iets omhooglopen. Zet er vervolgens verticale streepjes over voor een skeleton-effect.

halloween look van BE Creative Make Up
7

Look fixeren

Jouw Halloweenlook blijft de hele avond en nacht mooi zitten als je ’m fixeert met Photo Perfecting Make Up Setting Spray van BE Creative Make Up. Spray de mist vanaf 20 centimeter over je gezicht. Ziezo, jouw look is af. Happy Halloween!

P.S. Andere filmlook proberen? Misschien is de Halloweenlook Maleficent dan iets voor jou!Article tags: Halloween, how to, look, make-up