background image
Contacteer ons Winkelzoeker
Nederlands
Mijn Winkelmandje
Hey beauty: confidence staat je goed! – Beauty Center

Hey beauty: confidence staat je goed!

Gepost op 03/03/2022 in Make-up

PSSST…

Hey beauty: confidence staat je goed!

Onzeker over (een van) jouw features? Nergens voor nodig! Zie jij beautytrends of -idealen als fluffy eyebrows, megalange wimpers of volle lippen en wil jij óók helemaal on trend zijn? Wij geven jou tips om je deze beautytrends en -idealen eigen te maken, en je ook nog eens superzeker te laten voelen. 

Fluffy wenkbrauwen
Heb jij dunne wenkbrauwen en zou je deze graag eens wat voller zien? Met de juiste producten creëer je moeiteloos wat vollere, fluffy eyebrows. De eerste stap naar volle wenkbrauwen is een goede verzorging. Met een voedend wenkbrauwserum zoals Benefit Browvo! stimuleer je de haargroei en worden je eigen wenkbrauwhaartjes sterker en voller. Met make-up kun je daarnaast de mooiste fluffy brows creëren. Zet ze aan met een wenkbrauwpotlood of wenkbrauwpoeder, waarbij je de natuurlijke vorm van je wenkbrauw volgt. Kleur je brows in met een nét iets donkerdere tint om optisch vollere wenkbrauwen te creëren. Kam de wenkbrauwhaartjes vervolgens naar boven. Dit geeft volume en zorgt ervoor dat je brows nog meer in het oog springen. 

Volle lippen
Niet gezegend met volle lippen? Dankzij lipliner en een lipstick in de juiste kleur, krijgen je lippen optisch meer volume. Gebruik een lipliner in de kleur van je lippen of in dezelfde tint als de lipstick die je wil aanbrengen. Volg de vorm van je mond, maar zet het lijntje net iets buiten je natuurlijke liplijn. Focus op het midden en zet daar het lippotlood wat steviger aan. Aan de buitenkant zet je een dunnere lijn. Door alle aandacht naar het midden te trekken, zullen je lippen voller lijken. Maak af met een glanzende lipstick in de kleur van je lipliner, of breng een transparante gloss aan over je lipstick zodat je lippen nog voller lijken.

Lange wimpers
Heb jij van nature al lange, weelderige wimpers? Lucky you! Heb je eerder korte wimpers? Met het Beautical Eyelash Enhancing Serum stimuleer je de haargroei van je wimperhaartjes én worden de bestaande haartjes langer en voller. Met een wimperkruller breng je de perfecte krul aan in je lashes. Zet de krul vast met volumemascara et voilà: je wimpers lijken meteen een stuk langer en voller. Geeft dit toch niet het gewenste resultaat? False lashes zijn je beste vriendin. De lashes van Huda Beauty zijn natuurlijk, makkelijk aan te brengen en geven je de hele dag door een intense oogopslag.

Prominente jukbeenderen
Niet iedereen is gezegend met duidelijk zichtbare jukbeenderen. Wil jij die van jou meer uitlichten? Pak dan je contouring powder en highlighter erbij. Door op de juiste plekken te shapen, kan je je jukbeenderen meer laten spreken. Breng een donkere schaduw net onder je jukbeenderen aan. Gebruik hiervoor de donkere tint van de BE Creative Make Up Contouring Stick. De lichte highlighter aan de andere kant van de stick zet je precies óp je jukbeenderen. Et voila: je jukbeenderen vallen een stuk meer op.

Volumineus, glanzend haar
Ontbreekt het jouw haar aan va-va-voom volume? Een volumeshampoo is de eerste stap naar een volumineuze, glanzende haardos. Kérastase Resistance Bain Volume geeft een push-up effect aan het haar en zorgt voor extra veel volume. Haar gewassen? Breng voor het föhnen een verstevigende mousse aan op de haaraanzet. Dit zorgt voor een voller effect van je lokken. Met een föhn en een ronde föhnborstel kun je je coupe vervolgens nóg meer volume geven. Rol je haar pluk voor pluk om de borstel heen, blaas droog en finish je gedroogde lokken met glansspray, zoals Color Wow Mystical Shine Spray.