background image
Contacteer ons Winkelzoeker
Nederlands
Mijn Winkelmandje
First date make-up look: deze beautyproducten doen je stralen ! – Beauty Center

First date make-up look: deze beautyproducten doen je stralen !

Gepost op 06/09/2022 in Make-up

Beauty Tips by @Célia
Laat je inspireren en adviseren door onze Beauty Editors. Lees hoe zij onze producten ervaren:

Pat Mcgrath Mothership V palette

First date fever: je kent dat wel. Die vlinders in de buik, dat zenuwachtig gevoel. Je wilt dat alles perfect loopt. En daar hoort natuurlijk ook de perfecte look bij. Of je nu kiest voor een simpele lichte make-up of een zwaardere ‘smokey eyes’ look, het is belangrijk dat JIJ je hier goed bij voelt. Want wat is er aantrekkelijker dan een vrouw dat zich goed in haar vel voelt en weet dat ze er goed uitziet? Mijn motto hierbij: keep it soft but glamorous. Kies voor een zachte make-up waarbij je je troeven gaat accentueren. Be ready to fall in love !

First things first: hydrateer je huid

Wat mensen vaak vergeten is dat een gezonde, gehydrateerde huid DE MUST is voor een geslaagde make-up look. Je hoeft hiervoor echt geen dure crème aan te schaffen of allerlei facials te gaan boeken. Een goede serum en een hydraterende crème zijn meer dan voldoende om jouw huid al een frisse teint te bezorgen. Sinds kort zijn de producten van The Ordinary beschikbaar bij ICI PARIS XL (yaaaaay!). Ik heb mij meteen The daily Set aangeschaft. Hierin zit een Cleanser, Hyaluronic Acid en een moisturizer. Deze set is perfect om mijn huid te reinigen, te boosten en te hydrateren.

The Ordinary skincare

Een egale basis

Voor mijn foundation heb ik 1 gouden regel: less is more! Ik vind het echt niet mooi als de fijne lijntjes onder mijn ogen worden geaccentueerd doordat ik te veel foundation heb aangebracht. Om een natuurlijke look te creëren meng ik een beetje van mijn dagcrème met mijn foundation. Hierdoor vermijd je dat je foundation te ‘cakey’ wordt. Ik draag al jaren dezelfde foundation en ben hier nog steeds heel tevreden over: de Estee Lauder Double Wear Stay-in-Place. Deze foundation blijft super goed zitten en voelt zacht en hydraterend aan. Nog een beetje concealer aanbrengen en we hebben de perfecte basis voor onze make-up!

Estee Lauder Double Wear Foundation

The eyes Chico, they never lie!

De ogen zijn de spiegel van de ziel (heb ik ergens horen zeggen). Een belangrijke stap dus in onze make-up look! Aangezien we de rest van onze make-up licht houden, wil ik mijn ogen zeker in de kijker zetten. Ik ga dan graag voor smokey eyes of neutrale kleuren met veel glitters. Onlangs heb ik het Pat McGrath Mothership V palette ontdekt. Met de matte bruine tinten en de prachtige glittertinten kan je de mooiste looks creëren. Hou je toch liever van zachtere tinten? Probeer dan zeker eens het Morphe Artistry Palet (9V vintage rose). Hiermee tover je in no time een zachte romantische blik.

palette Pat Mcgrath Mothership

Kiss me baby!

Aan het einde van een geslaagde date hoort natuurlijk die ‘first kiss’. We willen dus mooie aantrekkelijke lippen EN vooral een lipstick die goed blijft zitten. Bij ‘heavy’ eye make-up kies ik het liefst voor een matte lipstick in een ‘nude’ tint. Niets is zo frustrerend als een lipstick die je constant moet bijwerken. Kies voor een lipstick die je lippen hydrateert. Mijn nieuwe crush is de Be Creative Make Up Liquid Matte Lipstick. Deze lipstick blijft echt de HELE dag perfect op zijn plaats en droogt mijn lippen niet uit. Mijn favoriete kleur is de 001 Big Shot. Hou je toch liever van shiny tinten? Breng dan de Be Creative Make Up Lip Plumper (001 Plump-A-Licious) aan na je lipstick . Dit zal je lippen voller maken en de hele avond doen shinen!

BE CREATIVE MAKE UP LIPS

Ontdek hier Célia’s favoriete beauty producten:

> van resultatenArticle tags: BE Creative Make Up, beauty, beauty routine, cleanser, concealer, double wear, estee lauder, eye make-up, first date, first date look, foundation, gezicht, huid, huidverzorging, hydratatie, lipstick, look, make-up, matte lipstick, moisturizer, morphe, oogschaduwpalet, reinigen, skincare, the ordinary, tips, trend