background image
Contacteer ons Winkelzoeker
Nederlands
Mijn Winkelmandje
Dit zijn de must-haves van Beauty Editor Johanna voor een flawless skin look – Beauty Center

Dit zijn de must-haves van Beauty Editor Johanna voor een flawless skin look

Gepost op 20/06/2022 in Make-up

Beauty Tips by @Johanna
Laat je inspireren en adviseren door onze Beauty Editors. Lees hoe zij onze producten ervaren:

beauty routine flawless skin look uniforme teint copy - Copy

Mijn huid is niet meteen de gemakkelijkste: ik heb last van acne en post-inflammatoire hyperpigmentatie, mijn huid is eerder vettig en ook de eerste fijne lijntjes beginnen te verschijnen. Daarom is er voor mij niets belangrijker in mijn beautyritueel dan een goede make-up basis die me doet stralen en me helpt me goed in mijn vel te voelen. Dit zijn mijn favorites…

Sla nooit je primer over

Vriendinnen van me die niet zo’n make-up addicts zijn als ik vragen me wel eens of primer wel echt iets doet… En ja hoor, primer zorgt voor een egale en stevige basis waar je make-up zich aan kan hechten. Mijn favoriet is de Vitamin Enriched Face Base van Bobbi Brown, een soort primer en moisturizer in 1 product. Hij verfrist, hydrateert en voedt je huid en vormt tegelijkertijd de perfecte basislaag voor je foundation. Ik kan alvast niet meer zonder!

Een cult-favorite foundation  

Wie zegt dat Estée Lauder Double Wear een must-have foundation is, valt in herhaling. Deze medium-tot-volledig dekkende fond de teint is al jarenlang een vaste waarde in de beautywereld. Dat is niet zomaar: hij verbergt mijn oneffenheden, ook tijdens mijn slechtere huidperiodes, en sluit naadloos aan op mijn huid, waardoor het toch nog natuurlijk oogt. Er zijn intussen al heel wat varianten van Double Wear op de markt gekomen, maar ik zweer nog steeds bij de originele versie, en dat in kleuren 1N1 en 2N1.

Mijn nieuwe go-to concealer

Vroeger hield ik eerder van high coverage concealers, maar de laatste jaren houdt ik het wat subtieler. Het fijne lijntje onder mijn ogen is wat meer uitgesproken geworden, en hoogdekkende concealers hebben soms de neiging om juist dat in de verf te zetten. Daarom leun ik nu eerder naar lichtere concealers die natuurlijk ogen en mijn donkere kringen neutralizeren. De See You Never concealer van Florence By Mills zit nog maar een paar weken in mijn make-upcollectie en is nu al een favoriet! Heerlijk licht, en de metalen applicator brengt een zalige verfrissing in de ochtend.

Ready, set, go

Ook van setting powder gebruik ik liefst een fijnere variant – niet te intens dus. Mijn voorkeur gaat uit naar los en transluscent poeder, want dat oogt het natuurlijkste op mijn lichte huid. Het Sublime Perfection setting powder van Pat McGrath is echt ultralicht en de verpakking zorgt ervoor dat je het product heel fijn kan doseren. Ik breng deze aan met een sponsje onder mijn ogen en op eventuele oneffenheden, zodat m’n make-up daar zeker op z’n plaats blijft.

Contouring en bronzing in 1 stap

Ik heb een voorliefde voor crème- en vloeibare producten, omdat ik vind dat ze je huid een heel frisse uitstraling kunnen geven. Daarom heb ik Huda Beauty Tantour aangeschaft. Ik was wat sceptisch dat deze toch te warm van tint zou zijn, zelfs in de Fair-variant, maar was heel aangenaam verrast toen ik hem voor het eerst uitprobeerde – ik gebruik hem nog steeds en durf er zelfs mijn neus mee te contouren! Tantour blendt heel gemakkelijk met een medium crèmepenseel en een deppende beweging.

huda beauty Tantour

Nooit de deur uit zonder blush

Blush is een product dat ik nooit oversla. Op lowkey dagen draag ik meestal foundation, concealer en een blush. Poederblushes zijn intussen verdwenen uit mijn make-upcollectie, want ook hier gaat mijn voorkeur uit naar een cream product. Ik hou echt van de Morphe Cream Blush in de kleur Leave A Comment – heel flatterend op mijn huid en het pigment is gemakkelijk om geleidelijk op te bouwen. Love it!

Een subtiele glow

Het is ondertussen geen verrassing meer dat ook mijn highlighter vloeibaar is. Ik probeerde recent de Neo Nude A-Highlighter van Armani Beauty uit en deze geeft een hele mooie en subtiele glow op mijn jukbeenderen en de brug van mijn neus. Perfect voor elke dag!

Deze base make-up zal voor mij deze zomer zeker een go-to zijn. Ik werkte deze look trouwens af met het Automatic Eye Pencil en de Fierceliner van BE CREATIVE MAKE UP, gevolgd door mijn favoriete Morphe Continuous Setting Mist!

> van resultatenArticle tags: acne, armani beauty, base make-up, BE Creative Make Up, beauty, beauty editor, beautyroutine, blush, bobbi brown, bobbi brown primer, concealer, contouring, donkere kringen, double wear, estée lauder, estée lauder foundation, fijne lijntjes, flawless skin, florence by mills, florence by mills concealer, foundation, highlighter, how to, Huda Beauty, huid, look, make-up, make-up routine, morphe, morphe cream blush, oneffenheden, oogmake-up, oogpotlood, primer, setting spray, stevige basis, sublime perfection, tantour, tips, trend, vette huid