background image
Contacteer ons Winkelzoeker
Nederlands
Mijn Winkelmandje
Zomerse nagels 2022: babyblauwe nail art – Beauty Center

Zomerse nagels 2022: babyblauwe nail art

Gepost op 07/07/2022 in How-To

FROM PARIS TO YOU

Zomerse nagels 2022: babyblauwe nail art

Naar je nagels kijken en instant happiness ervaren? Ga voor een lakje in een zachtblauwe kleur. Baby blue geeft vibes van kalmte, vredigheid en rust, en sluit daarom perfect aan bij de zomervakantie. Even opladen en tijd nemen voor jezelf, daar hoort ook het verzorgen en lakken van je nagels bij. ​Met dit stappenplan creëer je een zomerse nail art.

  1. De basiskleur van deze graphic trend is babyblauw. Lak al je nagels met Only You Nail Polish in kleur 235 I Was Feeling Melon-Choly Without You. Geen zin om te wachten tot je verder kan met de volgende stap? Only You Dry and Beauty Spray versnelt het droogproces!
  2. Creëer op je pink en ringvinger een grafisch effect door een organische vorm aan te brengen. Lak je nagels een halve centimeter onder de nagelriem en een centimeter van de binnenste zijkant van je nagel met een witte lak, zoals Only You Nail Polish in de tint White French. Uiteraard kan je dit op meer nagels dan alleen je pink en ringvinger doen, net wat jij het mooiste vindt! 
  3. Maak je graphic nails compleet met zilvergrijze dots. Breng met een dotting tool (bijvoorbeeld een klein stevig penseel) stippen in verschillende groottes aan op je nagels. Dit kan op zowel de blauwe als de witte lak. Door met verschillende groottes te werken, wordt het effect heel speels.
  4. Geef je nagels extra shine met een topcoat. Deze laatste stap zorgt er bovendien voor dat je nagellak langer blijft zitten.Article tags: