Bijgewerkt privacybeleid
Love alert! Een verleidelijke valentijnslook | ICI PARIS XL

Oeh la la … De perfecte valentijnslook

| How-To
Een verleidelijke Valentijnslook

Voel je het? Er hangt liefde in de lucht! En er is natuurlijk maar één kleur die daarbij hoort: rood! Daarom voor Valentijn een hartverwarmende look met koper- en roodtinten op de lippen én de ogen. Hello lady in red!

Alles is liefde

Tijdens Valentijn draait alles om de liefde. Voor de mensen om je heen, maar ook zeker voor jezelf. Met deze verleidelijke Valentijnslook blaas je niet alleen je date omver, maar voel jij je op je allermooist, waardoor je extra zult stralen! Trek je mooiste jurkje uit de kast en ontdek hieronder de producten die jij nodig hebt voor deze make-uplook. Let’s shine, It’s Valentine!

1/5

Stap 1: flirty & flawless

Een rode make-uplook? Yes, please! Maar rode vlekjes in het gezicht willen we dan weer liever niet. Voor een stralende, egale huid hebben wij een nieuwe favoriet voor je: de Teint Visionnaire Foundation van Lancôme. Dit is een foundation en concealer in één! Gebruik je vingertoppen om oneffenheden aan te stippen met deze super dekkende formule. Of breng het met een vochtige spons aan om als foundation over het hele gezicht te gebruiken.

2/5

Stap 2: wet & dry

De kopertinten uit het Ombre 4 Couleurs '01 Nude' Palette van Clarins zijn perfect voor Valentijn. Warm, glanzend en prachtig bij roodtinten. Gebruik de oogschaduw droog voor een subtiele look of maak je kwastje een beetje vochtig voor een meer intense kleur.

3/5

Stap 3: layers of love

Een essential: roze lippen! Met de Phyto-Lip Twist van Sisley in ‘10 Sugar’ kun je er zelf voor kiezen of jij voor intens of subtiel roze gaat, door meerdere laagjes aan te brengen. Met de kleur van een lipstick, de glans van een gloss en de verzorging van een balm. Ga voor lippen om te zoenen!

4/5

Stap 4: you’re golden

Zorg ervoor dat je make-up extra lang blijft zitten en geef je hele look een golden glow met de M.A.C Strobe Prep + Prime Fix. Tip: houd de spray 20 centimeter van het gezicht af en spray in de vorm van een Z over het gezicht. Zo heb je een perfecte fixatie en glow voor meer dan 12 uur lang!

5/5

Stap 5: spice things up

Nog niet spannend genoeg voor je? Combineer je kopertinten met een glanzende finish op je ogen en lippen. De Gloss Angeles Lipgloss van Smashbox maakt jouw lippen én ogen super shimmery! Dep een beetje gloss met je vingers op je bewegend ooglid. Op je lippen mag het wat meer zijn voor een intens glossy effect. En kijk, magic!

Maak je Valentijnslook af met roodgelakte nagels. Vrouwelijk, verleidelijk en dus perfect voor Valentijn! Kies bijvoorbeeld voor ‘017 Fearless’ of ‘018 Burgundy’ van BE Creative Make-up. Deze lak dekt al vanaf het eerste laagje en blijft dagenlang zitten alsof je net een manicure hebt gehad.