Bijgewerkt privacybeleid
Zo creëer je een sunkissed look met BE Creative Make Up | ICI PARIS XL

How to: de sunkissed look van BE Creative Make Up

| How-To
Sunkissed look

BE Creative Make Up heeft een zalige zomerlijn ontwikkeld: de Sunset Collection. In deze how to leer je stap voor stap hoe je er een knappe sunkissed look mee creëert. Zo straal jij nog feller dan de zon op die golden hour selfies!

Beeld je even in: je staat op een tropisch strand met een cocktail in de hand in het prachtige licht van golden hour, het uurtje voordat de zon ondergaat. Sta je al daar in gedachten? Nu nog een make-up look die daar perfect bij past, ook al zijn onze zomerplannen dit jaar jammer genoeg heel wat minder tropisch. Dankzij deze sunkissed look met de nieuwe Sunset Collection van BE Creative Make Up waan je je immers meteen op vakantie. De gouden en bronzen tinten passen perféct bij je zonnige zomertint!

primer
2/6

Een goede basis

In de zomer wil je natuurlijk geen dikke laag foundation dragen en dankzij je natuurlijke (of fake!) tan is dat gelukkig ook helemaal niet nodig! Een licht laagje CC-crème zoals CC Tinted Correcting Cream SPF 30 van BE Creative Make Up geeft je zeker voldoende dekking en voelt zo fris aan dat je niet eens doorhebt dat je make-up draagt. Mooi meegenomen: hij bevat een zonnefilter die je extra beschermt tegen de zon!

cc-crème
bronzer
4/6

Zon op je ogen

Teken een lijntje bronzen eyeliner met de Sunset Collection Liquid Glitter Eyeliner ‘Bronzed Babe’ van BE Creative Make Up. Dat doe je enkel op je bewegende ooglid om een glitteroverdosis te vermijden. Deze vloeibare eyeliner heeft een extreem hoog pigmentatiegehalte met een indrukwekkende metallic glans. Hij blijft ook heel goed zitten, zodat jij je geen zorgen hoeft te maken dat het glitterfeestje op je ogen gaat uitlopen. Vergeet ook je wenkbrauwen niet summerproof te maken!

eyeliner
5/6

Werk af met mascara

Geen enkele make-up look is af zonder mascara. Onze favoriet van het moment? Scandalous Lashes Extreme Volume Mascara van BE Creative Make Up. Die combineert de effecten van 3 mascara’s in 1 en geeft je indrukwekkend volume, uitdagende lengte én een sexy krul. Maar overdrijf niet: één laagje is voldoende voor deze natuurlijke look.

mascara
lipgloss