Bijgewerkt privacybeleid
Zo krijg jij die prachtige dewy skin in slechts 8 stappen! | ICI PARIS XL

How-to: een dewy skin in 8 stappen

| How-To

Overal op de catwalks zagen we die perfecte dewy skin. Een naturelle look met een prachtige, zacht glanzende huid. In 8 stappen leggen wij je uit hoe jij deze frisse catwalklook ook thuis kunt creëren. Tutorial time!

1/8

Egale basis

Ook al gaan we voor een au naturel look, een egale huid zonder onzuiverheden geeft toch net wat meer zelfvertrouwen. Kies voor een lichte foundation en meng deze met je primer. Gebruik bijvoorbeeld de Stay Naked Foundation van Urban Decay, die geeft een frisse, natuurlijke dekking. Meng deze met je primer, breng met stipjes aan op de huid en werk uit met een kwast of vochtig make-up sponsje, voor een extra dewy effect.

Breng foundation aan voor een egale basis
2/8

Tovertruc

Met concealer werk je rode vlekjes en eventuele donkere kringen weg. Voor een stralende look breng je de concealer aan onder de ogen. Werk deppend met je ringvinger uit of gebruik een klein penseeltje voor een onzichtbare dekking. De Touche Éclat van Yves Saint Laurent tovert met gemak die gewenste frisheid op je huid!

Breng concealer aan om onzuiverheden weg te werken
3/8

Blush baby

Bij een naturel look kan een gezonde blos niet ontbreken. De Blush Subtil van Lancôme is er in meerdere poederroze kleuren om jouw wangen een zachte tint te geven. Houd het subtiel voor het mooiste effect.

Breng blush aan voor een zachte blos
Shape je wenkbrauwen
5/8

De ogen

Breng een zacht beige tint aan op de oogleden en een warme gouden tint daarboven. Zo komen je ogen prachtig uit, zonder het naturelle gevoel te verliezen. In het Naked Reload Palette van Urban Decay zitten alle kleuren die je nodig hebt. Een enkel laagje mascara is voldoende om jouw ooglook compleet te maken.

Breng een zachte tint oogschaduw aan op je oogleden
6/8

Kissable lips

Ga voor your own lips, but better en kies een lippotlood in een tint nét iets rozer dan je eigen lippen. Kleur je lippen vervolgens in met een subtiele glans. De Eclat Minute Lip Enhancer van Clarins versterkt de natuurlijke kleur van je lippen, precies wat je nodig hebt!

Omlijn je lippen met een licht lippotlood
Breng highlighter aan voor een natuurlijke glow
Fixeer je make-uplook met een fixeer spray