background image
Contacteer ons Winkelzoeker
Nederlands
Mijn Winkelmandje
Haircare – Jouw haarroutine upgraden in slechts 4 stappen – Beauty Center

Haircare – Jouw haarroutine upgraden in slechts 4 stappen

Gepost op 21/10/2022 in Haar

Beauty Tips by @Insaf
Laat je inspireren en adviseren door onze Beauty Editors. Lees hoe zij onze producten ervaren:

Haircare kerastase ici paris xl

Heb je een aangepaste optimale verzorgingsroutine? Dan heb je vast en zeker een stralende huid! Wel, hetzelfde geldt voor je haar. Om mooie gezonde weelderige lokken te hebben dien je, net zoals voor je huid, je haren ook extra aandacht en liefde te geven, en dit met de juiste haarverzorgingsproducten. Lees verder!

Hoe het best je haar wassen voor een stralend resultaat?

Als je niet wist dat er een bepaalde manier was om je haar goed te wassen, here it comes! Denk meer aan een bezoek aan het kapsalon, waar ze zachtjes je hoofdhuid masseren terwijl je bijna in slaap valt. De juiste manier om je haar te wassen en het gezond te houden én de groei te bevorderen zit hem niet alleen in de juiste haarproducten maar ook in de techniek. Zachtjes je hoofdhuid masseren en alleen je hoofdhuid en wortels wassen is de sleutel, gevolgd door spoelen met koud water.

Je hoofdhuid masseren met Lee Stafford Shampoo Massage Brush is de perfecte tool voor zowel een gezonde hoofdhuid, stralende haarlokken en een zalige massage! Deze massage brush heeft het allemaal. Masseer met de zachte siliconen topjes over je hoofdhuid om de dode huidcellen te verwijderen en de bloedsomloop van de hoofdhuid te stimuleren. Hij reinigt en scrubt de hoofdhuid.

Zo upgrade je eenvoudig jouw haircare routine in slechts 4 stappen

Step up your hair care game met deze simpele tips om dof en beschadigt haar vaarwel te zeggen. Wil je opnieuw stralend en gezond haar? Volg dan goed deze stappen:

Stap 1: je haar reinigen met een shampoo

Gebruik om je haar te reinigen altijd een shampoo die past bij jouw haartype en houd daarbij ook rekening met de conditie en structuur van je haar. Heb je last van droog haar? Ga dan zeker voor de ICI PARIS XL Love is the Hair nourishing shampoo. Een milde shampoo met arganolie en prebiotisch complex – agavesuikers. Het reinigt en voedt van de wortels tot de punten voor soepel, gedisciplineerd en hersteld haar.

Stap 2: je haar herstellen met een conditioner of haarmasker

Na het wassen van je haren is het een MUST om altijd een conditioner of haarmasker aan te brengen. Na een wasbeurt staan de haarschubben open en kunnen de voedende en hydraterende ingrediënten van de conditioner of het masker beter doordringen tot de haarkern.

Ik heb krullend, gekleurd en poreus droog haar dus voor mij is wekelijks het diepherstellende en voedende haarmasker Chroma Absolu Masque Chroma Filler van Kerastase echt noodzakelijk. Een rijke herstellende behandeling dat tot in het hart van het haar doordringt om de haarvezel te versterken. Mijn haar is gezonder, gehydrateerd en intens glanzend, terwijl mijn kleur langer blijft zitten.

Pro tip: Breng altijd je conditioner of masker op handdoek droog haar. Dit gaat ervoor zorgen dat de ingrediënten nog beter en dieper in de haarvezel zullen dringen. Afspoelen doe je met koud water. Heerlijke boost voor de bloedsomloop van de hoofdhuid!

Stap 3: je haar beschermen met een leave-in product

Een leave-in product dien je niet uit te spoelen. Het gaat als het ware een schild vormen op je haren om te voorkomen dat er breuken of zwakke punten ontstaan die tot gespleten punten kunnen leiden. Ook, een leave-in product dient afgestemd te zijn op je haartype en -conditie om zo een op maat resultaat te bekomen.

Probeer zeker Elixir Ultime Huile Originale van Kérastase. Het biedt een bescherming tegen vochtigheid en geeft eveneens thermo-bescherming tot 230°. Dit is dus de ultieme bescherming voor je haar wanneer je het wilt stijlen of föhnen. Het vormt als het ware een beschermend laagje rond je haar. Verder is deze haarolie ook geschikt voor alle haartypes.

Stap 4: last but not least… je haar borstelen met de juiste haarborstel!

Door je haar te borstelen, stimuleer je de haarvaten waardoor de circulatie van het bloed verbetert, wat hoognodige zuurstof en voedingsstoffen richting de haarvaatjes brengt. Ze zeggen wel eens dat dit haargroei stimuleert en zelfs de wortels versterkt, waardoor je minder haar verliest.

Verder, door je haren te borstelen reinig je het haar en de hoofdhuid. Het verwijdert oud haar, dode huidcellen, chemische producten en andere restjes die in je haardos achterblijven. Als je dit niet regelmatig doet, krijgen bacteriën de vrije loop waardoor poriën en haarvaatjes verstopt raken. En dat wil je niet!

Mijn must-have haarborstel is de The Brush van Sisley Hair Rituel. Het is echt de investering waard! Sinds ik deze borstel gebruik is mijn haar glanzender en mijn hoofdhuid geboost.

Wil je dat ook? check hier hoe je haren optimaal ontwart:

  1. Begin bij de haarpunten en werk geleidelijk naar omhoog naar de haarwortels.
  2. Buig uw hoofd voorover en borstel vanuit de nek naar het voorhoofd en vervolgens vanaf beide zijkanten van het hoofd naar de bovenkant van het hoofd.
  3. Borstel tot slot vanaf het voorhoofd naar de nek.

Dus, Beauty lovers, it is time to revamp your haircare routine met deze toppers.

> van resultatenArticle tags: beauty tips, beschadigd haar, droog haar, futloos haar, gebroken haar, glanzend haar, haar, haarborstel, haarlijn, haarmasker, haarolie, haarproducten, haarroutine, haarserum, haarverzorging, haircare, Kérastase, love is in the hair, tips, verzorgd haar, verzorging