background image
Contacteer ons Winkelzoeker
Nederlands
Mijn Winkelmandje
Haal de zomer in huis met de geurproducten van Scento! – Beauty Center

Haal de zomer in huis met de geurproducten van Scento!

Gepost op 05/07/2022 in Geuren

Beauty Tips by @Katoo
Laat je inspireren en adviseren door onze Beauty Editors. Lees hoe zij onze producten ervaren:

Scento geurproducten - home fragrance

De dagen worden weer langer, de zon schijnt erop los … ja ja de zomer is al volop bezig. We zijn al allemaal op zoek naar de beste zonnecrème, de meest frisse zomer parfum en de tofste zomerse make up producten maar… vergeet ook de geur van jouw huis niet. Ik laat jullie meteen kennis maken met mijn favoriete producten van Scento die ik gebruik om mijn appartementje helemaal summer ready te maken!

Begin met een frisse diffuser

Ik kan niet zonder een diffuser, mijn hele huis staat vol. Meestal kies ik dezelfde geur die ik verspreid over mijn hele appartement. Deze lente heb ik voor de eerste keer de Cashmere & Cotton geurdiffuser van Scento gebruikt en mijn hele appartement ruikt zooooooo fris! Dat is exact wat ik wil om de zomer te beginnen: een frisse en neutrale geur waar je instant relax van wordt.

Geurkaarsen alleen voor de winter? Dat is een mythe!

Kaarsen gebruiken in de zomer? Veel mensen kijken er van op. Ik vind het juist extra gezellig! Op een mooie zomerse avond een kaars aansteken brengt een cosy sfeer. Natuurlijk ga je best wel voor een frisse of bloemige geur ipv te kiezen voor een warme of zwoele geur. Bij mij thuis vind je altijd een kaars die matcht met mijn geur diffuser of huisparfum, zo geef je de geur steeds een extra boost en ruikt het nog intenser. My favorite? De Cashmere & Cotton geurkaars van Scento, of course!

Een extra spray voor extra frisheid

Soms toch nog het gevoel dat er een extra tikkeltje frisheid mist in je huis? Dan gebruik ik de Cashmere & Cotton roomspray. Ik gebruik deze overal, een beetje op de kussens en op de gordijnen. Een spraytje hier en daar om die extra frisse geur beter te verspreiden. Ik spray ook altijd een beetje huisparfum voordat er gasten binnenkomen, zo ruikt het altijd lekker! Gegarandeerd complimentjes!

Benieuwd naar de hele productgamma van Scento? Ontdek hier alle geurproducten en kies je eigen favoriete combo !

> van resultatenArticle tags: frisse geur, geur, geurdiffuser, geurkaarsen, geurproducten, geurstokjes, home fragrances, huisparfum, lentegeur, parfum, roomspray, scento, sfeerkaarsen, tips, trend, zomer, zomergeuren