background image
Contacteer ons Winkelzoeker
Nederlands
Mijn Winkelmandje
Beauty tips: Top 3 favoriete parfums voor de winter – Beauty Center

Beauty tips: Top 3 favoriete parfums voor de winter

Gepost op 10/11/2022 in Geuren

Beauty Tips by @Chloé
Laat je inspireren en adviseren door onze Beauty Editors. Lees hoe zij onze producten ervaren:

Favoriete parfums

Iedereen heeft wel één of meerdere parfums waarmee ze regelmatig complimenten over ontvangen. In de loop der jaren heb ik dankzij mijn interesse in cosmetica en mijn job bij ICI PARIS XL vele geuren mogen ontdekken. Dit is mijn top 3 waarmee ik er zeker van ben dat ik niets fout kan doen wanneer ik ze draag.

Narciso Rodriguez Eau de Parfum Poudrée

Dit was, samen met nog een paar andere geuren, mijn eerste echte parfum, waarvan ik al een paar flesjes heb leeggespoten. Het is mijn go-to geur wanneer ik niet wil nadenken over wat ik juist wil dragen. De Eau de Parfum Poudrée is versatile en kan zowel overdag als ‘s avonds gedragen worden. Bij het dragen van dit parfum voel ik mij altijd heel clean & luxueus omdat hij zo luchtig en poederig is. Topnoten zijn Jasmijn, Bulgaarse Roos en Oranjebloesem; hartnoot is Muskus; Basisnoten zijn Cumarine, Ceder, Vetiver en Patchoeli. Gezien het zo’n zachte geur is kan het ook geen kwaad om hiervan genoeg op te spuiten zonder hoofdpijn te krijgen.

Givenchy Irresistible Eau de Parfum

Met Irresistible Eau de Parfum krijg ik regelmatig complimenten wanneer ik hem draag bij het weggaan. Zoals de naam het zelf zegt, is dit parfum onweerstaanbaar. Het parfum straalt een magnetisch krachtig contrast uit tussen twee tegengestelde akkoorden: weelderige roos en lichtgevend blond hout. Met de haarmist en de bodylotion als toevoeging blijft deze geur uren hangen. De topnoten van Irresistible zijn Peer en Muskus Ambrette, de hartnoten zijn Roos en Iris en de Basisnoten zijn Muskus en Ceder uit Virginia. Liever iets lichter? Irresistible bestaat ook in een eau de toilette en een eau de toilette fraîche!

Paco Rabanne Fame

Dit flesje is een echte blikvanger en hoeft niet opgeborgen te worden. Met de iconische maliënkolderjurk die door zoveel iconische vrouwen voor haar is gedragen, valt deze direct op in een handtas of op een kast. Elke keer ik het flesje gebruik voel ik mij als een eigenaar van een collectorsitem uit een kunstcollectie. Los van het flesje, is iedereen die Fame effectief ruikt ook aangenaam verrast door deze veelzijdige geur. Topnoten zijn Mango en Bergamot; hartnoten zijn Jasmijn en Wierook; Basisnoten zijn Vanille en Sandelhout. Met deze unieke noten, is het de eerste vrouwelijke romige wierook in de parfumerie.

Benieuwd naar hoe deze geuren ruiken? Met de gratis in-store sample service kan je deze zelf ontdekken en meenemen naar huis, en dit zonder aankoopverplichting!Article tags: beauty editor, beauty tips, beste geuren, beste parfums, bodylotion, eau de parfum, eau de toilette, eau fraiche, Fame, favoriete geuren, favoriete parfums, frisse geuren, geur, Givenchy, haarmist, Irresistible, Narciso Rodriguez, Paco Rabanne, parfum, tips, top 3 geuren, trend, wintergeuren, zoete geuren