background image
Contacteer ons Winkelzoeker
Nederlands
Mijn Winkelmandje
Eau de cadeau: zo schenk je de leukste parfums – Beauty Center

Eau de cadeau: zo schenk je de leukste parfums

Gepost op 30/11/2018 in Geuren
HR_collage_eaudecadeau_1900x1070

Nog op zoek naar het perfecte cadeau voor je geliefden? Met een persoonlijk parfum maak je iedereen blij: je partner, je tienerdochter en … jezelf! Zo kies je het juiste.

VOOR JEZELF: EEN SIGNATURE SCENT

Ook jij verdient een nieuwe aanwinst in je geurgarderobe waar je meteen blij van wordt. Nog op zoek naar een flesje om zelf onder de boom te leggen of op je kerstlijstje te zetten? 

Decadence van Marc Jacobs is een decadente geur met Italiaanse pruim en Bulgaarse roos in een nog decadenter flesje. Een fantastische geur en kunstig pronkstuk voor je badkamer in één.

VOOR JE PARTNER: EEN VLEUGJE LIEFDE

Geen cadeau straalt meer liefde uit dan een goed parfum: bij elke spray denkt hij gegarandeerd aan jou! Zorg ervoor dat je hem zelf ook lekker vindt. Jij moet ’m tenslotte bijna even vaak ruiken als hijzelf …

Vertel hem met een geur dat hij jouw ideale man is. L’Homme Ideal van Guerlain is een mannelijke, luxueuze en elegante geur, net als hij.

 

VOOR MAMA: GEURIGE ME-MOMENTJES

Je wil natuurlijk dat het cadeau voor de belangrijkste vrouw in je leven goed is. Enter parfum: het toont haar dat je goed hebt nagedacht over een geur die bij haar persoonlijkheid past én ze kan het elke dag gebruiken. Kies een van deze flesjes vol kleine me-momentjes voor je mama!

Met Première van Gucci voelt elke vrouw zich als een ster die de rode loper op schrijdt in een couture Gucci-jurk. Een sterke geur voor de persoon die op jouw eerste plaats staat: mama.

VOOR JE PAPA: EEN BEDANKJE ZONDER WOORDEN

Wat je koopt voor de man die alles al heeft? Een luxeparfum dat hij waarschijnlijk nooit voor zichzelf koopt en subtiel ‘bedankt voor alles’ zegt zonder woorden. Jouw nieuwe status als favoriete dochter: in the pocket!

Acqua di Giò van Armani is de perfecte geur voor papa’s die houden van frisse geuren die aan vakantie doen denken.

VOOR JE ZUS: JEUGDHERINNERINGEN IN EEN FLESJE

Toegegeven, ze kan soms zó onuitstaanbaar zijn. Maar meestal is ze de beste vriendin die je niet zelf hebt gekozen. En die uitzonderlijke band verdient een bijzonder cadeau: een parfum dat haar herinnert aan jullie bloed- én vriendschapsband.

Schenk Modern Muse van Estée Lauder eens aan de muze in je eigen leven: je zus. Met magnetische jasmijn en elegante houtakkoorden.

VOOR JE DOCHTER: INSTAGRAMWAARDIGE FLACON

De beste cadeaus voor je tienerdochter zijn de mooiste. Want als je jouw cadeau ziet verschijnen in haar selfie, weet je pas dat het een écht succes is! Ga voor parfums die vanbinnen even mooi zijn als vanbuiten met een geur die subtiel genoeg is voor in de klas en speciaal genoeg voor haar eerste avondje uit.

Eau Florale van Repetto is een gracieuze geur die de frisheid en energie van balletdansers weerspiegelt. Een explosie van geuren, net als een balletpremière.