background image
Contacteer ons Winkelzoeker
Nederlands
Mijn Winkelmandje
7 musthave nagelproducten voor een pérfecte thuismanicure – Beauty Center

7 musthave nagelproducten voor een pérfecte thuismanicure

Gepost op 12/01/2022 in Make-up

PSSST…

7 musthave nagelproducten voor een pérfecte thuismanicure

Nagellak aanbrengen, nagellak verwijderen, handen wassen, handen ontsmetten, handschoenen aan, handschoenen uit,… Je hebt het misschien niet door, maar je handen krijgen heel wat te verduren tijdens de winter! Een bezoekje aan de manicure kan veel goedmaken, maar wist je dat je zelf ook perfect een thuismanicure-sessie kan organiseren? Win voor je budget én win voor jouw handen! Enige voorwaarde: de juiste producten in huis hebben! Wij helpen je graag met deze 8 tips:

1. Nagelvijl van glas
Wist je dat een nagelvijl van glas beter is voor je nagels dan een nagelknipper? Doordat je maar één kant op kunt vijlen, kan het bijna niet misgaan. Scheurtjes en barstjes worden voorkomen. En omdat ‘hij niet zo poreus is, doe je er eindeloos mee.

Shoptip: onze eigen glazen nagelvijl kun je zowel voor echte als kunstnagels gebruiken.

2. Polijstvijl
Een polijstvijl maakt de nagels glad. Dat zorgt voor glans, maar ook voor een perfecte ondergrond voor je nagellak. Belangrijk is dat je nagels droog en schoon zijn, anders bestaat het risico dat ze breken. Klaar? Veeg ze dan zachtjes schoon met een katoenen doek.

Shoptip: De polijstvijl van ICI PARIS XL heeft drie kanten: één voor het vijlen, één voor het polijsten en één voor het gladmaken!

3. Bokkenpootje
Je nagelriemen zorgen ervoor dat bacteriën en schimmels geen kans krijgen. Dat vraagt om de nodige verzorging. Als je dit regelmatig vergeet, kunnen ze hard worden, uitdrogen en zelfs scheuren. Ongeveer eens per week mag je ze terugduwen met een bokkenpootje. Die is rond en zacht, waardoor ‘hij geen schade kan aanrichten.

Shoptip: de 2-in-1 nagelriemverwijderaar heeft zowel een bokkenpootje als een nagelriemverwijderaar waarmee je velletjes kunt weghalen.

4. Nagelriemcrème
Om te voorkomen dat je nagelriemen droog worden, zeker tijdens het koude winterweer, is het belangrijk dat je ze goed hydrateert. Dat mag zelfs twee keer per dag. Tip: leg jouw nagelriemcrème op je nachtkastje, dan dan denk je eraan voor het slapengaan. Zijn je nagelriemen gezond, dan ben je ook verzekerd van gezonde nagels.

Shoptip: Dior Huile Abricot voedt, egaliseert en versterkt de nagelriemen.

5. Een kuurtje
Droog, geribbeld, scheurtjes, barsten… Vergeet je soms je nagels te verzorgen? Dan heb je één van deze problemen vast eens ondervonden. Ook nagels snakken af en toe naar wat vitamines. Dat houdt ze gezond en sterk – en zo voorkom je tevens dat je nagellak sneller afbladdert. 

Shoptip: De Only You Nail Beautifier heeft alles wat je nagels nodig hebben en geeft nog een prachtige glans ook.

6. Nail Hardener 
Merk je dat je nagels slap zijn, bijvoorbeeld doordat je een tijd nepnagels gedragen hebt? Dan is het tijd voor een boost. Een nagelverharder biedt hulp.Breng deze aan op een schone nagel: één laagje op de eerste dag, nog een laagje op de tweede dag, en een laatste laagje op de derde dag. Daarna mag je de laagjes weer verwijderen. Nog niet het gewenste resultaat? Herhaal dan tot je helemaal tevreden bent!

Shoptip: Only You Nail Care Hardener beschermt tegen breken, scheuren, splijten.

7. Handcrème
Zet er eentje op je bureau en neem er eentje mee in je handtas: een goede, vette handcrème heb je altijd op zak. Niet alleen belangrijk na het vele handen wassen in Covid-tijden, maar ook daarbuiten komen handcrèmes altijd van pas. Gehydrateerde handen zien er verzorgd uit en dragen een steentje bij aan mooie nagels. En dankzij mooie nagels zal ook jouw nagellak langer mooi blijven.

Shoptip: Dior Manicure Abricot verzorgt je handen én stimuleert de nagelgroei. Gebruik hem ook ‘s avonds, vlak voor je gaat slapen en word wakker met heerlijk zachte handen.

Nog een laatste overall tip: was je handen zoveel mogelijk met koud of lauw water. We know: zo’n lekker warme straal is zalig, maar het zal je handen helaas ook sneller uitdrogen… En nu: tijd om plaats te maken voor een manicure-at-home!