Bijgewerkt privacybeleid
Brandalarm: zo vermijd je een rood verbrand hoofd in de zon

Brandalarm: zo vermijd je een rood hoofd

| Beauty Basics
SOS_rood_1900x1070

Een rood hoofd is zowat het minst aantrekkelijke zomeraccessoire dat je kunt hebben – en dat is met neonbadmode en witte sokken in sandalen inbegrepen. Gelukkig vermijd je een rode huid makkelijk met deze verzorgings- en make-upfavorieten!

1/5

Jouw zomerliefde: zonnecrème

Er zijn maar weinig zekerheden in het leven: zwaartekracht, belastingen en het feit dat je elke dag zonnecrème moet aanbrengen. Bescherm je huid dus goed tegen UVA- en UVB-stralen met een zonnecrème met SPF.

Deze Ritual of Karma Gezichtscrème SPF30 van Rituals beschermt je gezicht tegen verbranding én vroegtijdige veroudering en bevordert een zonnige teint.

 

4/5

Herhalen, herhalen, herhalen

Idealiter breng je elke 2 uur opnieuw zonnecrème aan. Maar als je het – uiteraard – niet ziet zitten om elke keer je gezicht te reinigen, zonnecrème aan te brengen en vervolgens je hele make-uplook, kan je ook kiezen voor een beschermend mineraalpoeder of spray met SPF.

Deze UV Bronze Mist Sun Care SPF50 van Filorga kan je over je make-up aanbrengen en bevat UVA- en UVB-filters om je huid te beschermen tegen de zon.

 

5/5

Herstel de schade

Of je huid nu verbrand is, gebruind of geen enkel kleurtje heeft gekregen, ze heeft zeker schade opgelopen door de blootstelling aan de zon. Gebruik dus altijd (altijd!) aftersun als je in de zon hebt gelopen om je huid te helpen herstellen.

Deze Sun Control Ultra-Nourishing After Sun Balm van Lancaster laat je huid ultracomfortabel achter en heeft een anti-aging werking.