Bijgewerkt privacybeleid
Nachtverzorging voor een stralende huid als je wakker wordt

Let’s shine: nachtverzorging voor een stralende huid

| Beauty Basics
HB_nachtcremes_1900x1070

In de winter kan je huid droog aanvoelen en minder stralen dan je gewend bent. Een goede nachtrust is dan essentieel en met de juiste nachtverzorging, straal jij de volgende ochtend als nooit tevoren.

Ontwaken met een stralende huid

Terwijl jij 's nachts ligt te rusten, is je huid hard aan het werk om te herstellen. In de winter is wat extra verzorging dus geen overbodige luxe. Voeg daarom eens een kalmerend serum of een hydraterende nachtcrème toe aan je avondroutine, na het reinigen van je huid.

Advanced Night Repair

Estée Lauder

Geef je huid een mini-massage door enkele druppels van het hydraterende Advanced Night Repair serum van Estée Lauder met je vingertoppen over je gezicht te verdelen. Breng vervolgens je nachtcrème aan over het serum en start je nachtrust! De volgende ochtend zal je stralend ontwaken met een huid die glad en verzorgd aanvoelt.

Kiss Me Tonight

PHILOSOPHY

Ook je lippen mogen wel wat extra aandacht krijgen in de winter. Geef ze een boost door ze 's nachts in te smeren met de Kiss Me Tonight lippenbalsem van philosophy. De lipverzorging maakt ruwe plekken weer zacht en laat je wakker worden met superzachte lippen. Handig is dat je deze verzorging ook overdag kan gebruiken!

Confort Lotion

LANCOME

’s Nachts herstelt je huid zich: gifstoffen worden afgevoerd en de vochtbalans wordt weer op peil gebracht. Het is daarom belangrijk dat je met een schone huid aan je schoonheidsslaapje begint. Deze reinigingsmelk van Lancôme doet dat voor je. De lotion zorgt er daarnaast voor dat je gevoelige winterhuid herstelt en kalmeert. Breng daarna een verzorgende nachtcrème aan voor een heerlijk zachte huid in de ochtend.

Midnight Secret Late Night Recovery Treatment

GUERLAIN

Voelen je wangen trekkerig aan of heb je rode, schrale plekken van de kou rondom je neus? Dan is het tijd voor een oppepper! Breng de Recovery Treatment van Guerlain, vol kalmerende ingrediënten zoals lavendel en tonkaboon, aan voordat je gaat slapen en word wakker met een intensief verzorgde huid. Voor een rustgevend spa-momentje adem je een paar keer diep in en uit terwijl je de crème over je gezicht verdeelt.

Sleep & Lift Nachtcrème

FILORGA

Voor een liftend effect

Lange, gure winterdagen doen niet veel goeds voor je huid: denk aan droge, trekkerige plekken. De Sleep & Lift nachtcrème van Filorga heeft een heerlijke textuur en geeft je huid weer haar eigen comfortabele gevoel. Een bijkomend voordeel is dat deze crème liftende ingrediënten bevat, je zal dus ’s morgens wakker worden met een vollere en stevigere huid!