Bijgewerkt privacybeleid
De antirimpelproducten die élke man zou moeten hebben

De antirimpelproducten die élke man zou moeten hebben

| Beauty Basics
young man applying a face cream front of the mirror

Goed nieuws: de tekenen van veroudering treden bij mannen later op, maar … eens ze er zijn, zijn de rimpels dikker en opvallender. Wees de tijd te slim af met deze vier must-have anti-age producten.

Force Supreme Youth Architect Serum

Biotherm

Jeugdarchitect

Verstevigend en ultrafris serum dat je verouderde huidcellen opnieuw opbouwt, net als een architect van jeugdigheid. Voor een stevigere en gerevitaliseerde huid en gladgestreken fijne lijntjes. Geschikt voor de gevoelige huid.

Gebruiksaanwijzing: ’s ochtends (en liefst ook ’s avonds) op een gereinigde huid voor je oogcrème en dag- of nachtcrème.

Anti-Age Eye Cream

Clinique

Verjongende eye-opener

Vaak verraden je ogen als eerste je leeftijd. Investeer daarom in deze oogcrème die fijne lijntjes en rimpels herstelt, en donkere kringen en wallen vermindert. Voor een herboren jeugd en een frisse uitstraling.

Gebruiksaanwijzing: elke ochtend en avond voor je dag- of nachtcrème.

Verzorgende Anti-Rimpel Verzorging

ICI PARIS XL

Vitamine E-bom

Verzorgende vitaminecocktail die rimpels en fijne lijntjes zichtbaar vermindert en de huid verstevigt. Vitamine E bestrijdt vrije radicalen en verhindert zo de vorming van nieuwe rimpels.

Gebruiksaanwijzing: elke ochtend op een goed gereinigde huid en na je serum en oogcrème voor het beste resultaat.

Urban Environment UV Protection Cream Plus SPF 30

Shiseido

Bescherming voor de zonnegod

Uv-stralen zijn verantwoordelijk voor maar liefst 80% van huidveroudering! Een goede zonnebescherming is dan ook een must als je rimpels te slim af wilt zijn. Deze lichte crème hydrateert je huid én beschermt tegen invloeden van buitenaf. Zonnestralen, maar ook droogheid en luchtverontreiniging. Perfect voor in de stad dus.

Gebruiksaanwijzing: in de zon om de twee uur en steeds als je uit het water komt. Binnen of bij koudere temperaturen: ’s morgens na je cleanser, serum en dagcrème.