Bijgewerkt privacybeleid
Treatment make-up: make-up die je huid ook verzorgt | ICI PARIS XL

Treatment make-up: deze make-upproducten verzorgen je huid

| Beauty Basics
Treatment_makeup_1900x1070_V2

Het is een trending topic in beauty land: treatment make-up. Make-up met voedende ingrediënten waarmee je je gezicht niet alleen mooi maakt, maar ook verzorgt! Klaar om je huid te trakteren? Met deze make-up zit je helemaal goed!

Vitamin Enriched Face Base van Bobbi Brown

Vitamin Enriched Face Base Primer

Bobbi Brown

Zelfs een primer, de basis van je make-up, is er in een treatment variant! De Vitamin Enriched Face Base van Bobbi Brown belooft een vlekkeloze make-upbasis en hydrateert de huid door de toevoeging van sheaboter. Een goed begin van je make-uplook!

Pro Longwear Foundation van M.A.C

Pro Longwear Foundation SPF 10

M.A.C

Oneffenheden camoufleren en tegelijkertijd je huid verzorgen? Dat kan! De Pro Longwear Foundation van M.A.C laat je huid er egaal en satijnzacht uitzien terwijl het de huid voedt met sheaboter, vitamine E en een 77-mineralen complex. Een unieke combinatie!

Born to Run Eye Pencil van Urban Decay

Born to Run 27/7 Eye Pencil

Urban Decay

Oogpotlood doet veel meer dan alleen een kleurtje op het ooglid brengen! De Born to Run Eye Pencil van Urban Decay bevat vitamine E en jojoba olie, voor een langhoudend, kleurrijk resultaat mét verzorging. Treat your eyes, baby!

Chubby Intense van Clinique

Chubby Stick Intense

Clinique

Een dekkende lippenstift en verzorgende balsem in één. De Chubby Intense van Clinique bevat sheaboter, mangopittenboter én jojoba-olie! Voor beschermde, zachte en verzorgde lippen met een intense kleur.