Bijgewerkt privacybeleid
Deze beautyproducten zijn klein, maar geven een groots effect!

Kleine beauties: minimale inzet, maximaal effect!

| Beauty Basics
Woman presenting prototype toy monster.

Laat je niet misleiden door hun formaat: deze beautyproducten zijn dan wel klein, maar ze leveren stuk voor stuk een groots resultaat!

Kleine krachtpatsers

Als je een klein potje, flesje of tubetje ziet, denk je misschien: daar zit maar weinig in. Maar laat dat je er niet van weerhouden om hem tóch in je winkelmandje te gooien. Je hebt namelijk maar een beetje van deze kleine krachtpatsers nodig om het maximale resultaat te bereiken. Vaak zijn slechts enkele druppels al voldoende - en dan gaat zo’n kleine verpakking toch maandenlang mee!

1/7

Voor een mooie zomerglow

Heeft jouw gezicht de zon al gezien? Dit kleine flesje bevat een vloeibare highlighter die jouw ontspannen zomertintje extra in de verf zet. Pool Collection Highlighter Drops van BE Creative make Up is verkrijgbaar in zachtroze (voor koele huidtypes) en zwoel goud (mooi bij een warme ondertoon). Ideaal dus voor elke skintone

Gebruik: een druppel aanbrengen op je jukbeenderen, voorhoofd en neus voor een zachte glow.

2/7

Voor een heldere, gladde huid

Voor een heldere en flawless huid heb je aan dit kleine flesje voldoende. Sterker nog: je hebt maar twee druppels nodig om de verjongende kracht te ervaren. Fresh Pressed Daily Booster with Pure Vitamin C van Clinique belooft zichtbare resultaten binnen een week. Anti-aging voor ongeduldigen dus!

Gebruik: goed schudden en dan twee druppels door je moisturizer mengen.

3/7

Voor een stralende blik

CC cream ken je: deze fluweelachtige crème bevat kleurcorrectors die onmiddellijk je teint verbeteren en oneffenheden verdoezelen. Nieuw is de CC oogcrème die niet alleen donkere kringen onmiddellijk lichter en gladder maakt, maar de huid rond je ogen ook nog eens beschermt tegen rimpels. Erborian CC Eye is een krachtpatser in een kleine tube, die moet je écht proberen!

Gebruik: een klein tipje crème met de ringvingers verdelen onder de ogen.

4/7

Voor een zonnig kleurtje

Wil je je gezicht een zongebruind kleurtje geven, maar dan 100% natuurlijk en zonder nare luchtjes? Dit kleine wonder van Tanorganic krijgt het voor elkaar. De droge olie laat geen vettig laagje achter en ontwikkelt binnen 6 tot 8 uur een perfect natuurlijk tintje. De Facial Selftan Oil is óók nog eens 99% biologisch én helemaal vegan. Lekker groen bezig!

Gebruik: enkele druppels egaal verdelen over je gezicht, daarna je handen wassen.

5/7

Voor een vlekkeloze teint

Foundation in een stick is door zijn compacte formaat heel handig om mee te nemen in je tas. En echt waar: je doet er zeker net zo lang mee als zijn broertjes en zusjes in een flacon. Skin Foundation Stick van Bobbi Brown heeft een vederlichte textuur en geeft een egaal resultaat.

Gebruik: een vleugje aanbrengen op je voorhoofd, wangen neus en kin en daarna blenden met je vingertoppen.

7/7

Voor een complete ooglook

Dit kleine mini-palette bevat alles voor een smashing ooglook. Het Urban Decay On The Run Mini Oogschaduw Palette heeft zes neutrale oogschaduwtinten waarmee je een mooie basislook kunt creëren. Daarnaast bevat elk palette een felle accentkleur om je look dramatischer te maken, plus een ‘transformer shade’ die je kunt mengen met alle andere tinten om ze extra shimmer te geven. Go play!

Gebruik: aanbrengen met je oogschaduwpenseel, palette in je tas en gáán!