Bijgewerkt privacybeleid
Dit wil je: energizing skincare voor mannen | ICI PARIS XL

Boost je huid: energizing skincare voor mannen!

| Beauty Basics
energizing skincare voor mannen

In het voorjaar bruis jij van energie, dus wil je dat jouw huid er net zo topfit uitziet als jij zelf! Met deze energizing skincare voor mannen krijg je dat in 5 snelle stappen voor elkaar.

Energie voor de mannenhuid

Het eerste voorjaarsgroen barst uit de knoppen en jij zit net zo barstensvol energie! Maar voor je huid is die overgang van winter naar lente nét even lastiger. Na een koud en donker seizoen kan je huid er dof uitzien en droog aanvoelen. Die donkere kringen onder je ogen lijken maar niet te willen verdwijnen. En hoewel je ’s ochtends niet meer in het donker op hoeft te staan, is echt wakker worden soms best lastig …

Heb jij dringend behoefte aan een portie nieuwe energie? Voeg dan deze producten toe aan je dagelijkse routine.

Only You Ginkgo Mandarin Bad & Douchegel
1

Douche met extra pit

Wil je je dag fully charged beginnen? Maak van je korte ochtenddouche een oplaadmoment. Ruil je standaard douchecrème in voor een product dat je energielevel direct op peil brengt. Ginkgo biloba is een slimme keuze: extracten van deze Japanse boom worden al eeuwenlang gebruikt om je geest op scherp te zetten. Citrusgeuren zijn ook een aanrader, want die geven een sterke energieboost. Probeer Only You Ginkgo Mandarin Bad & Douchegel maar eens. Eindig je douche met twintig tellen koud water en je bent wákker!

Energizing Formula van Shiseido Men
2

Verzorging voor nieuwe energie

Na je koude douche (top voor je humeur!) is het tijd om ook je huid wat extra verkoeling te geven. Kou stimuleert de doorbloeding en geeft je huid een frisse, gezonde kleur. Energizing Formula van Shiseido Men is zo’n crème die een koele sensatie geeft op je huid en binnen enkele minuten tekenen van vermoeidheid laat verdwijnen. Zo’n verfrissende crème voelt ook heerlijk aan op je verhitte huid na het scheren.

Anti-Fatigue Healthy Glow Care van Qiriness
3

Tinted cream voor een fit kleurtje

Nu het energiepeil van je huid weer opgeschroefd is, ontbreekt er nog één ding: een zonnig kleurtje. Als je het winterwit verruilt voor een gezonde glow, zie je er direct weer energiek uit! Anti-Fatigue Healthy Glow Care van Qiriness geeft je een subtiel tintje en een stralende, gladde huid. Bereid je alvast voor op complimentjes: hé man, wat zie jij er goed uit!

Total Recharge Anti-Vermoeidheid Oogverzorging van Biotherm
4

Oogcrème voor een wakkere blik

Jij kunt dan misschien wel roepen dat je topfit bent, maar je ogen vertellen het échte verhaal. Donkere kringen zijn vaak het gevolg van vermoeidheid, wallen ontstaan als vet of vocht zich ophoopt onder je ogen. Oogverzorging to the rescue! Total Recharge Anti-Vermoeidheid Oogverzorging van Biotherm bevat werkstoffen om het vet af te breken en vocht af te voeren. Rechtstreeks uit de koelkast doet deze gel zijn werk nóg beter!