Contacteer ons Winkelzoeker

ABEILLE ROYALE, DE HERSTELLENDE KRACHT VAN DESKUNDIGE VERZORGING DIE HUIDVEROUDERING TEGENGAAT, GEÏNSPIREERD OP KLINISCHE HONINGPLEISTERS

GUERLAIN GUERLAIN

Honey Treatment Day Cream is geïnspireerd op klinische honingpleisters en bevat de krachtigste bijenproducten, uitgekozen door Guerlain Research, om 4 zichtbare tekenen van collageenverlies en veroudering te corrigeren. Elke dag opnieuw worden rimpels verminderd, wordt de huid steviger en ziet ze er gladder en stralender uit. De huid ziet er hersteld en jonger uit. De formule bestaat voor 94% uit ingrediënten van natuurlijke oorsprong¹. Het wordt samengesteld op basis van een protocol² dat zorgt voor een textuur met definiërend en verzorgend effect. Het versmelt met de huid en doordrenkt alle lagen van de opperhuid met herstellen actieve bestanddelen. Honey Treatment Day Cream is navulbaar.

¹Gebaseerd op de internationale ISO-norm 16128. De resterende 6% helpt de integriteit van de formule en de zintuiglijke kwaliteiten langdurig te optimaliseren.
²Van Guerlain.

*Aanbieding geldig tot en met 29/10/2023 op de Belgische e-shop zolang de voorraad strekt. Aanbod niet geldig via Click & Collect in de parfumerie. Niet-contractuele foto. Aanbod niet cumuleerbaar met andere promoties/acties. 1 cadeau per klant. Niet terugbetaalbaar in contanten.

Met een ruim aanbod parfum, cosmetica en huidverzorging is ICI PARIS XL dé beautyspecialist van België. Ontdek onze acties, promoties, beauty tips en vind een ICI PARIS XL winkel bij jou in de buurt. Bestel onze producten ook eenvoudig online!