Contacteer ons Winkelzoeker

KLAAR VOOR DE DAG DANKZIJ DE KRACHT VAN ADVANCED NIGHT REPAIR

ESTÉE LAUDER ESTÉE LAUDER

Advanced Night Repair is het essentiële hoogwaardige serum voor een mooie huid, elke dag opnieuw. Ontek ons nummer 1 serum in de wereld voor het krachtig bestrijden van de vele tekenen van huidveroudering. Advanced Night Repair benut de herstellende kracht van de nacht voor zichtbare huidvernieuwing. Het werkt dag en nacht om de huid te helpen haar natuurlijke herstellingskracht en bescherming te maximaliseren.

Ontdek nu ook Advanced Night Repair Rescue Solution: een krachtig pre-serum dat roodheden en irritaties meteen verzacht. De snel absorberende, vloeibare serumtextuur laat de huid rustig, gehydrateerd en soepel aanvoelen. Perfect geschikt voor gevoelige huid!

*Aanbieding geldig tot en met 29/10/2023 op de Belgische e-shop zolang de voorraad strekt. Aanbod niet geldig via Click & Collect in de parfumerie. Niet-contractuele foto. Aanbod niet cumuleerbaar met andere promoties/acties. 1 cadeau per klant. Niet terugbetaalbaar in contanten.

Met een ruim aanbod parfum, cosmetica en huidverzorging is ICI PARIS XL dé beautyspecialist van België. Ontdek onze acties, promoties, beauty tips en vind een ICI PARIS XL winkel bij jou in de buurt. Bestel onze producten ook eenvoudig online!