AQUA ALLEGORIA - JOYFUL BY NATURE

Top Banner

AQUA ALLEGORIA, EEN COLLECTIE VAN KLEURRIJKE EN VROLIJKE GEUREN DIE TOT DE VERBEELDING SPREKEN EN JE ZINTUIGEN PRIKKELEN ROND EEN GESUBLIMEERD INGREDIËNT.

Een Aqua Allegoria koop je voor jezelf of geef je als geschenk. Elke geur is stralend als een glimlach, avontuurlijk als een zalige reis en ronduit verslavend …

Maak kennis met een rijke beeldtaal, emoties, een uitnodiging om te ontdekken, opgewektheid en een zinnenstrelend avontuur.

Ontdek twee nieuwe betoverende creaties.

ORANGE SOLEIA - Citroenachtige hesperidengeur
De uitgestrekte citroengaarden van Sicilië in de zomer. Schaterlachen in de zon, een sappige sinaasappel plukken en hem opeten in de schaduw van een boom, gewiegd door een fris briesje. Het speelse, bruisende, zonnige en gevitamineerde karakter van bloedsinaasappelen gesublimeerd door frisse en opwekkende munt.

GRANADA SALVIA - Fruitige hesperidengeur
Een warme tuin in Andaloesië. Lopen met lichte tred en een heerlijk knapperige granaatappel delen. De ziel van deze granaatappel dieprode en tintelfrisse vrucht, geraffineerd geaccentueerd met een salietoets.

 
 

* Aanbieding geldig tot en met 05/07/2020 in de parfumerieën ICI PARIS XL in België, Groothertogdom Luxemburg en de Belgische e-shop zolang de voorraad strekt. Aanbod niet geldig via Click & Collect in de parfumerie. Niet-contractuele foto. Aanbod niet cumuleerbaar met andere promoties/acties. 1 cadeau per klant. Niet terugbetaalbaar in contanten.