LE 9 DE GIVENCHY

Top Banner

Nicolas Degennes, artistiek directeur van la Maison Givenchy Parfums, bedacht Le 9 de Givenchy, een palet van 9 kleuren Couture-oogschaduw dat in 5 unieke en complementaire harmonieën verschijnt voor een oneindig aantal krachtige en grafische looks.

Symbool van de dualiteit van la Maison Givenchy, tussen beheerste Couture en excentrieke creativiteit, combineren de 5 paletten vier finishes en harmoniëren neutrale tonen en verfijnde nuances voor onweerstaanbare en verrassende combinaties. Ze hebben allemaal een matte, satijnen, glitter- of metallic afwerking rond één enkele tint die elke harmonie op een resolute couture-manier signeert.

De ultra sensoriële en comfortabele formule biedt een feilloos make-upresultaat gedurende 12 uur* dankzij ultra-gepigmenteerde, homogene en gemakkelijk te bewerken tinten. Het luxueuze zwarte doosje, voorzien van het kenmerkende logo van la Maison, wordt geleverd met een clip-on duo-penseel voor een twee-in-één couture-resultaat.

*Instrumentele test uitgevoerd bij 20 personen

 
 

* Aanbieding geldig tot en met 19/04/2020 in de Belgische e-shop zolang de voorraad strekt. Niet-contractuele foto. Aanbod niet cumuleerbaar met andere promoties/acties. 1 cadeau per klant. Niet terugbetaalbaar in contanten.