Invictus & Olympéa van Paco Rabanne gaan voor de overwinning!

Top Banner

Invictus Eau de Toilette van Paco Rabanne is de geur van de overwinning en de essentie van helden. Een verslavende en stimulerende geur van helden met een krachtige adrenalinestoot voor de echte winnaars. Krachtig en moedig, de essentie van de overwinning in een gedurfde geur voor heren, zowel fris als kruidig.

Het parfum Olympéa Eau de Parfum van Paco Rabanne is voor de moderne godin. Een hemels damesparfum voor de vrouw die houdt van de glorie en de overwinning. Een uniek en iconisch parfum voor de chique vrouw die half-mythe en half-muse. Olympéa Eau de Parfum lacht naar de overwinning als haar beloning. Trouble in paradise...

Invictus Eau de Toilette & Olympéa Eau de Parfum van Paco Rabanne zijn nu tijdelijk verkrijgbaar in een Collector’s Edition, Invictus & Olympéa Onyx.

 

* Aanbieding geldig tot en met 16/02/2019 in de parfumerieën ICI PARIS XL in België, Groothertogdom Luxemburg en de Belgische e-shop zolang de voorraad strekt. Niet-contractuele foto. Aanbod niet cumuleerbaar met andere promoties/acties. 1 cadeau per klant. Niet terugbetaalbaar in contanten.