LE BEAU & LA BELLE: ONTDEK DE TUIN VAN GAULTIER

Top Banner

Jean Paul Gaultier opent de deuren naar zijn tuin; een plaats van verleiding en aantrekkingskracht tussen La Belle Eau de Parfum en Le Beau Eau de Toilette, de nieuwe sensuele geuren van Jean Paul Gaultier.
 
La Belle Eau de Parfum
Jean Paul Gaultier heeft La Belle Eau de Parfum gecreëerd naar zijn beeld van de originele vrouw: ultra sensueel en aantrekkelijk. De damesgeur La Belle wordt geboren uit het verslavend effect van vanillestokjes, de frisheid van bergamot en de glans van peer. Een verslavende en heldere geur voor een aantrekkelijke en ultra vrouwelijke vrouw.
 
Le Beau Eau de Toilette
Jean Paul Gaultier heeft Le Beau Eau de Toilette gecreëerd naar zijn beeld: een ultra-sexy mannelijkheid. Le Beau, een Eau de Toilette voor heren opgebouwd rond een verslavende tonkaboon en kokosnoot, gecombineerd met de frisse tonen van bergamot. Een frisse en krachtige herengeur voor een verleidelijke en ultra sexy man.

 
 

* Aanbieding geldig tot en met 20/10/2019 in de parfumerieën ICI PARIS XL in België, Groothertogdom Luxemburg en de Belgische e-shop zolang de voorraad strekt. Niet-contractuele foto. Aanbod niet cumuleerbaar met andere promoties/acties. 1 cadeau per klant. Niet terugbetaalbaar in contanten.