Lancôme

DE BESTE BONDGENOOT VAN ELKE VROUW

Al meer dan twintig jaar is Teint Idole Ultra Wear de beste bondgenoot van elke vrouw die op zoek is naar de perfecte teint. De formule houdt lang, dekt optimaal en onmiddellijk, en voelt aangenaam aan. Niet te verwonderen aangezien ze continu verbeterd werd om steeds dichter de perfectie te benaderen en beter in te spelen op de behoeften van de vrouw.

De laatste krachttoer is de nieuwe, lichte formule en textuur met tweede-huidfinish van Teint Idole Ultra Wear Nude. Voeg hierbij nog een uitstekende hechtkracht en een handig zakformaat en je weet dat je opnieuw een topper hebt. Teint Idole Ultra Wear Nude richt zich tot al wie een natuurlijke look en een efficiënt product wil, en belooft een uitgebreid kleurenpalet, een lichte, matte dekking gedurende 24 uur en een natuurlijk resultaat.

*Aanbieding geldig van 11/03/2019 tot 31/03/2019 in de parfumerieën ICI PARIS XL in België, Groothertogdom Luxemburg en in de belgische e-shop, zolang de voorraad strekt. Niet-contractuele foto. Aanbod niet cumuleerbaar met andere promoties/acties. 1 cadeau per klant. Niet terugbetaalbaar in contanten.