ALIEN FLORA FUTURA

MUGLER - ALIEN FLORA FUTURA

Ze is buitengewoon mooi. Mooi en buitengewoon. Buitengewoon en daarom mooi. Alien, half godin half vrouw, die midden in een warme mysterieuze woestijn verscheen, laat er een prachtige en stralende bloem van de toekomst ontstaan.

Niet meer dan een bloem? Dat valt te betwijfelen. Als boodschapper van een nieuwe vrouwelijkheid viert Alien Flora Futura het ontluiken van een wereld vol licht, het wonder van een verlevendigde natuur, van een dorre woestijn die vruchtbaar is geworden, als het teken van hoop op een betere toekomst.

KNAPPERIG
Ongekend in de parfumerie, de ‘Boeddha’s hand’ onthult haar groene en waterachtige noten. Een eigenaardig citrusvrucht waarvan het vruchtvlees en schil de geur een ongekende zure en originele glans geven. Om in te bijten.

FLORAAL
De cactusbloem ‘Queen of the Night’ ontluikt voor één nacht haar rijke, frisse en modern geur. Een futuristische sensatie in plaats van de mythische jasmijn.

WARM
De oorspronkelijke witte amber verdwijnt hier in de romige en smeuïge noten van sandelhout voor een nieuwe signatuur van Alien, een warme zachtheid die heerlijk sensueel en onweerstaanbaar is.

*Aanbieding geldig van 01/12/2018 tot 31/12/2018 in de parfumerieën ICI PARIS XL in België, Groothertogdom Luxemburg en in de belgische e-shop, zolang de voorraad strekt. Niet-contractuele foto. Aanbod niet cumuleerbaar met andere promoties/acties. 1 cadeau per klant. Niet terugbetaalbaar in contanten. Tijdelijk niet geldig in de e-shop.