BOSS BOTTLED

Als tijdloze klassieker inspireert BOSS BOTTLED al bijna 20 jaar mannen om hun eigen persoonlijke succesidealen te behalen. Een geur voor mannen die consistent handelen met warmte en integriteit, de elegante, houten akkoorden reflecteren een complexe structuur die net zo veelzijdig en contrastrijk is als de Man of Today, terwijl de iconische BOSS BOTTLED-flacon staat voor verfijnde eenvoud.

Van uur tot uur ontvouwt de geur zich en neemt telkens een andere gedaante aan die inspireert en de BOSS-man begeleidt in de loop van zijn dag. Sandelhout, vetiver en cederhout verankeren de inherent mannelijke geur, terwijl stimulerende appelnoten balanceren met een intrigerend floraal en kruidig hart die aanzetten tot dynamiek en actie. Samen geven zij de Man of Today de drive en het zelfvertrouwen die hij nodig heeft om de beste man te zijn die hij kan zijn, ieder uur van iedere dag. Het resultaat is een geur die vandaag nog net zo eigentijds en relevant is als bij de lancering, een symbool van mannelijkheid die moeiteloos verbindt met de dagelijkse routine van mannen in de hele wereld.

*Aanbieding geldig van 01/12/2018 tot 31/12/2018 in de parfumerieën ICI PARIS XL in België, Groothertogdom Luxemburg en in de belgische e-shop, zolang de voorraad strekt. Niet-contractuele foto. Aanbod niet cumuleerbaar met andere promoties/acties. 1 cadeau per klant. Niet terugbetaalbaar in contanten.