Mon Guerlain Eau de Toilette : Een geur met een glimlach

Mon Guerlain Eau de Toilette : Een geur met een glimlach

Mon Guerlain is een eerbetoon aan de vrouwelijkheid van vandaag: een sterke, vrije en sensuele vrouwelijkheid met Angelina Jolie als inspiratiebron. De Eau de Toilette Mon Guerlain viert de vrije vrouw in al haar glorie : kracht, durf en moed. Met deze codes wordt ze onvoorspelbaar, verrassend. Deze oosterse hesperidengeur straalt en put haar frisheid uit de bloemige akkoorden van sambacjasmijn en Carlalavendel, die worden gesublimeerd door citrus.

Uw parfum Mon Guerlain Eau de Toilette zit geborgen de prachtige vierlobbige pack die dateert uit 1908, die is uitgegroeid tot een iconische flacon van het Huis. De uitgepuurde en grafische flacon is een knipoog naar de flesjes van de alchemist en dankt zijn naam aan vorm van de dop, die in de massa werd bewerkt om de vierlobbige vorm tot stand te brengen. Een eeuw later belichaamt deze flacon, die wordt gesublimeerd door luxueus zwaar glas en een kleurige of witte halsband, een contrast tussen de kracht van de strakke lijnvoering en de sensualiteit van de gebogen lijnen, de ultieme expressie van een hedendaagse vrouwelijkheid.

*Aanbieding geldig van 12/11/2018 tot 02/12/2018 in de parfumerieën ICI PARIS XL in België, Groothertogdom Luxemburg en in de belgische e-shop, zolang de voorraad strekt. Niet-contractuele foto. Aanbod niet cumuleerbaar met andere promoties/acties. 1 cadeau per klant. Niet terugbetaalbaar in contanten.