Teint Idole Ultra Wear

Lancôme - Teint Idole Ultra Wear

De absolute referentie in foundation, Teint Idole Ultra Wear, is een boost voor het zelfvertrouwen die maakt dat vrouwen het heft in eigen handen kunnen nemen om hun make-up te veranderen. Ontdek deze iconische foundation die beschikbaar is in 24 intens dekkende en duurzame tinten. Alles in een matterende formule die de hele dag lang een onberispelijk resultaat geeft.

Om uw routine extra pit te geven zijn er tevens de nieuwigheden van het assortiment waarmee jouw make-up tegen werkelijk alles bestand is. Gebruik de Prep & Matte primer of de Blur & Go Stick, een eerste stap om jouw huid te matteren. Breng vervolgens de iconische Teint Idole Ultra Wear foundation aan. Fixeer ten slotte jouw make-up met Long Time No Shine of de nieuwe spray Fix it Forget it.

#MakeupIsMyPower

* Aanbieding geldig van 01/10/2018 tot 31/10/2018 in de parfumerieën ICI PARIS XL in België, Groothertogdom Luxemburg en in de belgische e-shop, zolang de voorraad strekt. Niet-contractuele foto. Aanbod niet cumuleerbaar met andere promoties/acties. 1 cadeau per klant. Niet terugbetaalbaar in contanten. Tijdelijk niet geldig in de e-shop.