Double Serum boost de doeltreffendheid van je anti-ageing verzorging

Clarins - Double Serum boost de doeltreffendheid van je anti-ageing verzorging

[20+1] krachtige plantenextracten om de taal van de jeugdigheid van de huid te decoderen, de 5 vitale huidfuncties te stimuleren en de jeugdigheid en schoonheid van de huid te optimaliseren.

Double Serum & Multi-Active Jour - 30+
Duo tegen de eerste rimpels
Zichtbare resultaten tegen de tekenen van huidveroudering. Vanaf het 1e gebruik ziet de teint er stralend uit. Na 7 dagen zijn de poriën en rimpels verminderd. Na 1 maand ziet de huid er jonger, gladder, steviger en mooier uit.

Double Serum & Extra-Firming Jour - 40+
Duo voor een stevigere huid
Steviger effect.
De ideale dagcrème voor een zichtbaar stevigere huid gedurende langere tijd. De huid is onmiddellijk gladder en voller. Dag na dag worden rimpels zichtbaar minder en ziet de huid er jonger, steviger en veerkrachtiger uit.

Double Serum & Haute Exigence Jour - 50+
Duo voor een huid met meer volume
Voller effect.
De dagcrème die beantwoordt aan de hoge eisen van huidtypes die verzwakt zijn door de leeftijdsgerelateerde hormonale veranderingen. Deze liftende crème maakt de huid dag na dag onmiddellijk steviger en gladder, waardoor de huid haar natuurlijke glans terugkrijgt en er weer stralend uitziet.

88% van de vrouwen verklaart dat dit serum de werking van de crème die vervolgens wordt aangebracht vertienvoudigt. (Tevredenheidsonderzoek – 109 vrouwen - 28 dagen.)

*Aanbieding geldig van 22/10/2018 tot 11/11/2018 in de parfumerieën ICI PARIS XL in België en Groothertogdom Luxemburg, zolang de voorraad strekt. Niet geldig in de e-shop. Niet-contractuele foto. Aanbod niet cumuleerbaar met andere promoties/acties. 1 cadeau per klant. Niet terugbetaalbaar in contanten.