ADVANCED NIGHT REPAIR EYE SUPERCHARGED COMPLEX SYNCRHONIZED RECOVERY

Estée Lauder - ADVANCED NIGHT REPAIR

Krachtige ooggel die de zichtbare impact van schadelijke invloeden zoals blauw licht helpt te herstellen en voorkomen.

Estée Lauder Research bewijst° voor het eerst dat nachtelijke blootstelling aan blauw licht het natuurlijke slaap-waakritme van de huidcellen verstoort, wat kan leiden tot snellere tekenen van huidveroudering.

Als leider in het onderzoek naar het belang van het bioritme voor het nachtelijke herstel van de huid, introduceert Estée Lauder de NIEUWE Advanced Night Repair Eye Supercharged Complex Synchronized Recovery — dat de zichtbare impact van elke belangrijke schadelijke invloed op de huid helpt te voorkomen en herstellen. Hieronder vallen onder meer slaapgebrek, UV-stralen, vervuiling en zelfs nachtelijke blootstelling aan blauw licht. Deze oogverzorging met drievoudige werking hydrateert 24 uur lang; herstelt actief, waardoor de voornaamste tekenen van huidveroudering rondom de ogen, zoals lijntjes, wallen en een droge huid aanzienlijk verminderen; verlicht donkere kringen in slechts drie weken tijd en helpt schade door vrije radicalen te voorkomen met een krachtige 8-uur durende anti-oxiderende bescherming.

°In-vitrotest

* Aanbieding geldig van 10/09/2018 tot 30/09/2018 in de parfumerieën ICI PARIS XL in België, Groothertogdom Luxemburg en in de belgische e-shop, zolang de voorraad strekt. Niet-contractuele foto. Aanbod niet cumuleerbaar met andere promoties/acties. 1 cadeau per klant. Niet terugbetaalbaar in contanten.