PURE COLOR LOVE LIP-COLLECTIE

PURE COLOR LOVE LIP-COLLECTI

Nog meer lippenstiften om te mixen, te remixen en je eigen look te creëren. Pure Color Love – is een collectie intense lipsticks in een scala aan levendige tinten en opvallende finishes. Pure Color Love biedt voor ieder wat wils en omvat nu drie NIEUWE dynamische formules:

• de Pure Color Love Liquid Lip, een nieuwe vloeibare formule in drie ongeëvenaarde finishes: Shine, Sparkle en Matte.
• de Pure Color Love Magic LipTint Balm, de nieuwe voedende, boterachtige balsem smelt bij de eerste aanraking. Het reageert op de pH-waarde van de lippen en geeft je lippen een speelse, levendige tint en mooie glans.
• de Pure Color Love Lipstick, waarmee het Pure Color Love verhaal is gestart. De rijke opvallende finishes zijn gemakkelijk aan te brengen en zorgen dat je lippen er fris en levendig uitzien. Nieuw dit seizoen: de Cooled Chrome finishes. Kies één favoriete tint voor een mooie metaalachtige finish of combineer verschillende tinten voor een stralende look.

Durf te experimenteren door kleuren te combineren, houd het bij één favoriete tint of breng laagjes kleur aan voor een uniek statement. Liefde kent geen regels.

*Aanbieding geldig van 11/06/2018 t.e.m. 01/07/2018 in de parfumerieën ICI PARIS XL, in België en Groothertogdom Luxemburg en in de belgische e-shop, zolang de voorraad strekt. Niet-contractuele foto. Aanbod niet cumuleerbaar met andere promoties/acties. 1 cadeau per klant. Niet terugbetaalbaar in contanten.