Nieuw bij Clinique : Moisture Surge™ 72-Hour Auto-Replenishing Hydrator

Nieuw bij Clinique : Moisture Surge™ 72-Hour Auto-Replenishing Hydrator

Maak je klaar voor de ultieme hydratatie. Clinique intoduceert de NIEUWE Moisture Surge™ 72-Hour Auto-Replenishing Hydrator, een weldadige gel-crème vochtverzorger die snel wordt opgenomen en een ongeëvenaarde, 72-uurs onafgebroken hydratatie geeft, zelfs na het wassen van je gezicht. De nieuwe formule bevat aloë vera en een nieuwe technologie. Breng twee keer per dag aan op een schone huid na gebruik van het juiste 3-Stappen-Systeem. Deze multitasking vochtverzorger kan ook op een paar andere manieren gebruikt worden:

• als een hydratatie-boost, breng met je vingertoppen aan over je gewone dagcrème.
• kan zowel onder als over make-up.
• gebruik als een 5-minuten masker door de juiste hoeveelheid aan te brengen en wat overblijft af te nemen met een tissue, of laat alles door de huid absorberen.
• op droge plekjes zoals nagelriemen, ellebogen, droge haarpunten.

* Aanbieding geldig van 02/04/2018 t.e.m. 22/04/2018 in de parfumerieën ICI PARIS XL, in België en Groothertogdom Luxemburg, zolang de voorraad strekt. Niet geldig in de e-shop. Niet-contractuele foto. Aanbod niet cumuleerbaar met andere promoties/acties. 1 cadeau per klant. Niet terugbetaalbaar in contanten.

** Aanbieding geldig van 02/04/2018 t.e.m. 22/04/2018, enkel in de Belgische e-shop, zolang de voorraad strekt. Niet-contractuele foto. Aanbod niet cumuleerbaar met andere promoties/acties. 1 cadeau per klant. Niet terugbetaalbaar in contanten.