Ontdek de intense kracht van BOSS THE SCENT

ONTDEK BOSS THE SCENT bij ICI PARIS XL

Laat je zintuigen betoveren door BOSS The Scent voor Hem en voor Haar: de nieuwe verleidelijke geur voor mannen en vrouwen van BOSS Parfums. Hoe dichterbij je komt, hoe verslaafder je raakt.

THE SCENT FOR HER

De geur van vrouwelijkheid & verleiding
BOSS THE SCENT for Her van HUGO BOSS treft de essentie van verleiding. Laat je zintuigen betoveren door BOSS The Scent for Her: de nieuwe verleidelijke geur voor vrouwen van BOSS Parfums. Deze onnavolgbare vrouwelijke tegenhanger van The Scent for Him is geïnspireerd door de kunst van het verleiden en door onweerstaanbare aantrekkingskracht: een luxe en sensueel parfum ontworpen om de verborgen verleiding van de vrouw met allure tot bloei te laten komen. Met een onweerstaanbaar krachtige combinatie van ingrediënten ademt BOSS The Scent for Her een sublieme vrouwelijke elegantie en verleidelijkheid.

 
THE SCENT FOR HIM

Onweerstaanbaar, fascinerend & onvergetelijk
BOSS THE SCENT for Him, een nieuwe luxueuze geur met de meest intense aantrekkingskracht die u ooit hebt ervaren. Een onweerstaanbare geur, onvergetelijk als een verleiding uit je herinnering. Lustopwekkende ingrediënten om de aantrekkingskracht van de man te vergroten. Sensuele noten van gember, exotische Maninka en leer ontvouwen zich naar mate de tijd verstrekt om de zintuigen te verleiden. Laat je zintuigen betoveren door BOSS THE SCENT for Him, een krachtige, mannelijke en onvergetelijke geur.

* Aanbieding geldig van 1/01/2018 t.e.m. 22/01/2018in de parfumerieën ICI PARIS XL, in België en Groothertogdom Luxemburg, zolang de voorraad strekt. Niet-contractuele foto. Aanbod niet cumuleerbaar met andere promoties/acties. 1 cadeau per klant. Niet terugbetaalbaar in contanten. Niet geldig in de e-shop.