Ontdek onze Clinique make-up removers

Ontdek onze Clinique make-up removers

Watervast oogpotlood, waterproof mascara, lipstick die lang houdt, die blijft zitten bij het drinken, bij het diner en het dessert. Lang houdende lipstick kan de beste vriend zijn van de vrouw met een drukbezette agenda. Tot het moment komt om hem weg te halen… Clinique zet een aantal efficiënte en tegelijk zachte make-up removers in de kijker die de meest hardnekkige make-up helpen verwijderen na een drukke dag.

Take The Day Off is jouw partner in crime om langhoudende makeup te verwijderen. Het is een bi-fasen samenstelling van olie en water. De olie fase bevat efficiënte ingrediënten die onmiddellijk make-up verwijderen, de water fase wast alles weg, voelt fris, netjes en niet vet aan. Nadat je je makeup verwijdert hebt, vervolledig je je verzorgingsroutine met het 3-step ritueel voor een optimaal gereinigde, gehydrateerde huid.

Nieuwer in Clinique's familie make-up removers is de 2-in-1 Cleansing Micellar Gel + Light Makeup Remover. Een lichte makeup remover, die snel en gemakkelijk vuil en onzuiverheden weghaalt en lichte dag make-up. Deze frisse gel-to-water formule laat niets achter op de huid en reinigt op een milde manier. De huid voelt daarna comfortabel, verfrist en gehydrateerd aan. Je hebt geen water nodig, dus ideaal voor wie na een lange dag niet veel tijd meer wilt spenderen in de badkamer.

* Aanbieding geldig van 1/01/2018 t.e.m. 31/01/2018 in de parfumerieën ICI PARIS XL, in België en Groothertogdom Luxemburg, zolang de voorraad strekt. Niet-contractuele foto. Aanbod niet cumuleerbaar met andere promoties/acties. 1 cadeau per klant. Niet terugbetaalbaar in contanten. Niet geldig in de e-shop.