Ontdek Sì

GIORGIO ARMANI SI

DE Sì VROUW

De Sì vrouw is een sterke persoonlijkheid met een relaxte, onafhankelijke spirit. Sì is een parfum dat elke vrouw in staat stelt om te laten zien wie ze werkelijk is, volop genietend van het geluk in het moment; een krachtige maar ook kwetsbare vrouw. Sì is veel meer dan een geur alleen: de geur onthult de moderne vrouwelijkheid van Giorgio Armani. Het is een declaratie van de vrijheid, van de liefde, van het leven. Sì is meer dan een Sì : Sì ben ik zelf

DE Sì COLLECTIE

Elke interpretatie van Sì, net als een designer ensemble, vindt harmonie in het moment en in vrouwelijke verlangens. Zij onthult een zorgeloze en gepassioneerde kant van zichzelf, net als het delicate en verhelderende freesia akkoord in de Sì Eau de toilette. Zij houdt van het leven, net zo energiek en intens als de zwarte bessen in Sì Eau de parfum. Ze is elegant en gepassioneerd, net als het chypre-akkoord in Sì Eau de Parfum Intense.

Sì Eau de Toilette: sprankelend en delicaat

Sì Eau de Toilette, een weelderige, bloemige chypre geur met een contrasterend karakter, suggereert een bepaalde luchtigheid door de onverwachte combinatie van een zwarte bessen sorbet en een knisperend groene peer akkoord waardoor een evenwichtige, frisse compositie ontstaat. Vervolgens verspreiden drie betoverende citrus geurnoten – Italiaanse bergamot, mandarijn sinaasappel en, in het hart, een neroli essence - een sprankelende zweem door het karakteristieke Sì- boeket van freesia en Meiroos. Muskus, amberachtige houtsoorten, een verleidelijke touch van de Vanilla en patchouli versterkt de onweerstaanbare aantrekkingskracht, die vanaf dat moment overgaat in een sillage van muskusachtige, lichte houtsoorten. Wie kiest voor Sì Eau de Toilette is een gevoelige, volmaakte en elegante vrouw – met een sprankelende, energieke uitstraling.

Sì Eau de Parfum: frisse sensualiteit

De olfactorische compositie van Sì Eau de toilette ontvouwt zich in drie akkoorden: zwarte bessen nectar, een modern chypre-akkoord en muskusachtige lichte houtsoorten. Uniek en sensueel, in een gestroomlijnde, gestructureerde flacon, in navolging van de minimalistische elegantie van Giorgio Armani. De zwarte bessen, vol en rijk, gaan goed samen met de verfrissende, omhullende vanille interpretaties: de eerste is een absolute, natuurlijk, met een intenser dierlijk facet; de tweede, onthult een verleidelijke sensatie. Versterkt door freesia-akkoorden zorgt de door patchouli-getinte Meiroos voor een verfijnde balans. Ten slotte bloeit de amberachtige lichte houtsoort op in een weelderige sillage met een opmerkelijke finesse. Wie de huid omhult met Sì Eau de toilette, kiest ervoor om een oneindige verfijnde sensualiteit uit te stralen.

Sì Eau de Parfum Intense: gepassioneerde elegantie

Sì Intense Eau de Parfum, amberachtig en verleidelijk, intrigeert en betovert, omhult de huid in een mysterieuze omhelzing. De elegante subtiele maar ook krachtige facetten versterken het elixir van sappige zwarte bessen, zijdezachte freesia en intense cipres, sterke houtsoorten en dennenharsbalsem. Na de opening met accenten van bergamot, mandarijn sinaasappel, zwarte bessen en freesia versmelt het hart met rozen en nerolie. In de sillage wordt een blend van vanille, patchouli en dennenbalsem geleidelijk op een krachtige wijze geïntensifieerd. De dualiteit van Sì Eau de Parfum Intense is de combinatie van verleidelijke zwarte bessen, met slechts een hintje zijdezachte freesia, en een tijdloos chic intens chypre akkoord en inspireert een gepassioneerde vrouw met een onweerstaanbare elegantie.

*Aanbieding geldig van 21/08/2017 t.e.m. 10/09/2017 in de parfumerieën ICI PARIS XL, in België en Groothertogdom Luxemburg, zolang de voorraad strekt. Niet geldig in de e-shop. Niet-contractuele foto. Aanbod niet cumuleerbaar met andere promoties/acties. 1 cadeau per klant. Niet terugbetaalbaar in contanten.