FLOWER BY KENZO. VOOR EEN MOOIERE WERELD.

De kracht van een unieke bloem, sterk, puur en sensueel. Als een remedie somberheid, wekt de klaproos de stad tot leven met haar positieve en kleurrijke energie. KENZO creëert het parfum van deze geurloze bloem. Een onverwachte geur, voor een sensuele en omhullende reis naar het hart van de genereuze wereld van FLOWER BY KENZO. Een bloemig poederachtige geur gedragen door een boeket van Bulgaarse rozen en viooltjes, versterkt door vanille en witte muskus. Een unieke Eau De Parfum uitgegroeid tot een icoon in de parfumerie.

* Aanbieding geldig van 01/04/2018 tot 30/04/2018 in de parfumerieën ICI PARIS XL, in België, Groothertogdom Luxemburg en in de belgische e-shop zolang de voorraad strekt. Niet-contractuele foto. Aanbod niet cumuleerbaar met andere promoties/acties. 1 cadeau per klant. Niet terugbetaalbaar in contanten.

Ontdek FlowerByKenzo Eau de Lumière

De klaproos vangt de energie en sensualiteit van het licht in een schitterende bloemige geur. Zeste van Bergamot, Bulgaarse roos, Sambac Jasmijn en witte muscus vormen een verslavend universum, van intense moderniteit.

Voor een stralende vrouw en een verlichte wereld!

* Aanbieding geldig van 01/07/2017 t.e.m. 31/07/2017 in de parfumerieën ICI PARIS XL, in België en Groothertogdom Luxemburg, zolang de voorraad strekt. Niet geldig in de e-shop. Niet-contractuele foto. Aanbod niet cumuleerbaar met andere promoties/acties. 1 cadeau per klant. Niet terugbetaalbaar in contanten.