DE LEGENDARISCHE KRACHT VAN 5000L LIFE PLANKTON™ WATER* IN EEN POT

In het hart van de Franse Pyreneeën vindt een legendarische bron haar oorsprong, bekend sinds de middeleeuwen voor het schenken van schoonheid aan iedere vrouw. De kracht afkomstig van Life Plankton TM - een uniek, regenererend micro-organisme in de cosmetische industrie - en 35 voedingsstoffen (vitaminen, mineralen, aminozuren). Naast hydratatie, verbetert Aquasource voor een gezonder-uitziende huid, iedere dag weer: meer gehydrateerd, stralender, gladder.

Vervolledig uw routine s ’nachts met de nieuwe Aquasource Everplump Night. Dit geavanceerde masker, met een elastische gel textuur, werkt gedurende de hele nacht met hydraterende actieven voor een diep gevoede huid. Ontwaak iedere ochtend met een #STRALENDEOCHTEND: zichtbaar uitgerust, ultra volumineus & een verbeterde huid.

* Aanbieding geldig van 01/06/2017 t.e.m. 30/06/2017 in de parfumerieën ICI PARIS XL, in België en Groothertogdom Luxemburg, zolang de voorraad strekt. Niet geldig in de e-shop. Niet-contractuele foto. Aanbod niet cumuleerbaar met andere promoties/acties. 1 cadeau per klant. Niet terugbetaalbaar in contanten.