Ontdek BOSS BOTTLED TONIC

BOSS BOTTLED TONIC

BOSS BOTTLED TONIC, een sprankelende, krachtige geur, vormt een elegante mix van verfijnde noten van citrusvruchten, specerijen en houtaccenten, die het klassieke parfum een lichtere en pittige dimensie geven.

BOSS BOTTLED TONIC opent met pittige grapefruit, bittere sinaasappel, citroen en appel, die meteen een frisse stoot energie geven. Deze dynamische balans tussen verfijning en bittere nuances weerspiegelt het leven van de Man van Vandaag, die het weliswaar ver wil schoppen, maar sterk hecht aan zijn eigen waarden.

De toevoeging van gember zorgt voor een onverwacht extra vleugje pit in de koele opening van de geur. Gember versterkt niet alleen het dynamische trio van kruidnagel, geranium en kaneel in het hart van de geur, maar voegt ook een uniek nieuw element aan de mix toe. Het resultaat is intens en ingetogen, precies zoals de man die hem draagt.

*Aanbieding geldig van 15/05/2017 t.e.m. 11/06/2017 in de parfumerieën ICI PARIS XL, in België en Groothertogdom Luxemburg, zolang de voorraad strekt. Niet geldig in de e-shop. Niet-contractuele foto. Aanbod niet cumuleerbaar met andere promoties/acties. 1 cadeau per klant. Niet terugbetaalbaar in contanten.