Ontdek Sì Eau de Parfum : unieke emoties

Sì is de hommage van Giorgio Armani aan de moderne vrouw.
Een zelfverzekerde vrouw die Sì zegt aan het leven en haar vrijheid.
Ze durft Sì te zeggen aan haar emoties en haar verlangens.

Één verhaal, drie geuren, drie incarnaties.

Sì Eau de Parfum : unieke emoties

Sì is chic, sensueel, intens en zacht tegelijkertijd; Sì is een nieuwe versie van een chypré die op de huid blijft hangen en de zinnen bedwelmt.
De geursamenstelling is ritmisch, karaktervol en opmerkelijk.
Ze is gebaseerd op een harmonie van drie akkoorden: nectar van zwarte bessen, moderne chyprétoetsen en blond muskushout.
De toets van zwarte bessen, verkregen door een specifiek extractieprocedé, bewaart het zinnelijke aspect van de donkere vrucht. De creatieve en bedwelmende nectar is vrouwelijk en passioneel.
De met fresia gesublimeerde meiroos voegt zich elegant bij het akkoord en accentueert een subtiel gedoseerde patchoelitoets.
Eindelijk, een intense toets van blonde en houtachtige amber, geeft het geheel een sensuele warme geur en een uitzonderlijke verfijndheid.

* Niet geldig in de e-shop (geen voorraad meer). Aanbieding geldig van 01/04/2017 t.e.m. 30/04/2017 in de parfumerieën ICI PARIS XL, in België en Groothertogdom Luxemburg, zolang de voorraad strekt. Niet-contractuele foto. Aanbod niet cumuleerbaar met andere promoties/acties. 1 cadeau per klant. Niet terugbetaalbaar in contanten. Niet geldig in de e-shop (geen voorraad meer).