Ontdek Azzaro Wanted

Het merk Azzaro staat vandaag bekend voor zijn oorspronkelijke, flamboyante waarden, verpersoonlijkt door een man met durf, een gulle en aantrekkelijke verleider, een hedonist, vrij in zijn keuzes en in zijn leven: Loris Azzaro.

Azzaro WANTED is niet alleen een mooi, begeerlijk voorwerp, een tikje provocerend dat doet denken aan spel, vrijheid, zelfverzekerdheid. Het is ook een zonnig parfum, een kruidige, hesperide houtgeur die bij de ander lust opwekt door de kaart van het mysterie te spelen.

Door vrouwen begeerd en door mannen benijd, gaat onze nieuwe man met onwrikbare zelfverzekerdheid de weddenschap van zijn geluk aan, om het lot te trotseren en zijn doel te behalen. Hij bereikt wat hij beoogt, hij krijgt wat hij durft.

De nieuwe creatie van het huis Azzaro is een rasecht en explosief elixir dat de gave heeft om zomaar iemand te veranderen in een “wonder boy” die in staat is iedere dag opnieuw zijn leven uit te vinden.

*Aanbieding geldig van 27/03/2017 t.e.m. 23/04/2017 in de parfumerieën ICI PARIS XL, in België en Groothertogdom Luxemburg, zolang de voorraad strekt. Niet-contractuele foto. Aanbod niet cumuleerbaar met andere promoties/acties. 1 cadeau per klant. Niet terugbetaalbaar in contanten. Niet geldig in de e-shop.