Mise à jour de la Politique de confidentialité
Monochrome make-up: kopieer de look van Selena Gomez | ICI PARIS XL

Monochrome make-up: kopieer de look van Selena Gomez

| Non classé
Selena Gomez

Selena Gomez werd de laatste tijd al enkele keren gespot met dé trend van het moment: monochrome make-up. Ze koos telkens resoluut voor een look in één kleur. Een look die jij ook makkelijk zelf kan creëren. Zo doe je dat!

Beautykameleon

Zingen, acteren, kleding ontwerpen en zich inzetten voor het goede doel: het leven is nooit saai als je Selena Gomez bent. En ook haar make-up is allesbehalve saai! Selena experimenteert graag met haar look en verschijnt meestal lekker kleurrijk op de rode loper. Haar meest recente make-up crush? Monochrome make-up!

Eén kleur bekennen

Monochrome make-up is, zoals de naam zelf aangeeft, make-up in één kleur. Je stemt je lipstick, blush en oogschaduw dus op elkaar af voor een mooie uniforme look. Afgelopen winter was die ton-sur-ton look al heel populair in onze kleerkast – denk maar aan de natuurlijke beigetinten – maar nu is de look ook voor je make-up enorm geliefd. Zo zagen we na actrice Saoirse Ronan ook Selena Gomez al verschillende keren met deze moeiteloos chique make-up!

Tip! Wil je je monochrome make-up net iets meer diepte geven? Kies dan voor een mix van finishes, zoals een matte blush, metallic lipstick en glitteroogschaduw.

Selena Gomez

Knap met koper

Als er één trendkleur is die wij willen meenemen van de winter naar de lente, is het wel dat mooie, warme koper. Selena Gomez geeft alvast het goede voorbeeld met een krachtig pak én make-uplook in deze flatterende tint. Kopiëren? Oogschaduw ‘018 Copper’ van BE Creative Make Up geeft je een levendige kleur met de schittering van echte parels. Cool! Voor Selena-lippen kies je de Vice Lipstick ‘Faith’ van Urban Decay met een subtiel metallic effect. Hou ook je wangen in dezelfde tint met de Blush ‘Clementine’ van Bobbi Brown.