Contacteer ons Winkelzoeker
Musthaves! Mijn go-to make-up producten die hun herhaalaankoop meer dan waard zijn! – Beauty Center

Musthaves! Mijn go-to make-up producten die hun herhaalaankoop meer dan waard zijn!

Gepost op 16/11/2023 in Make-up

Beauty Tips by @Chloé
Laat je inspireren en adviseren door onze Beauty Editors. Lees hoe zij onze producten ervaren:

Iedereen heeft wel zijn favoriete make-upproducten die hij elke keer opnieuw in het winkelmandje steekt. Zo heb ik eveneens de mijne. Hier zijn een paar producten die ik iedereen zou aanraden voor flawless make-up!

Huda Beauty Quick ‘N Easy Precision liquid liner in brown

Als diehard eyeliner gebruiker kan ik bijna nooit zonder mijn Life Liner Quick ‘n Easy van Huda Beauty. Deze eyeliner heeft een soort “felt” tip waardoor hij zowat als een stift werkt. De beschrijving deelt mee om goed te schudden voor gebruik en de punt naar beneden te bewaren om de inkt vloeibaar te houden, zo kan je direct te werk gaan wanneer nodig. Meestal lukt het mij om in nog geen minuut mijn beide ogen op te fleuren met een perfecte wing, waardoor ik ‘s ochtends enorm veel tijd win.

1175271

Een limited edition om je wenkbrauwen de juiste shape te geven

Van dit limited edition setje, Brow Sculpt and Brush duo van Morphe, heb ik na het eerste gebruik al direct een tweede gekocht. Het kwastje is de perfecte tool om wenkbrauwen volledig te stylen. Het spateltje zorgt ervoor dat je in één keer genoeg product op kunt pakken en je wenkbrauwen kunt insmeren met wax. Dit is voor mij enorm handig omdat mijn wenkbrauwen naar beneden groeien en ik ze extra goed moet vastzetten. Hierna moet ik mijn wenkbrauwen zo goed als niet bij stylen, wat met andere producten meestal wel het geval is!

1261966

Erborian CC Crème SPF 25 gezichtsluminator

Erborian is voor mij en vele andere beauty lovers al jaren een topmerk op vlak van tinted moisturizers. Ze zijn doorheen de tijd hun gamma van BB & CC crèmes blijven uitbreiden, maar mijn favoriet is nog steeds de CC Crème High Definition Radiance Face Cream Skin Perfector. Hij voelt licht aan, maar is dekkend genoeg. Op het eerste gezicht is de crème wit en na het uitsmeren zie je hem zachtjes aanpassen aan je huidtint. Leuk is dat het niet enkel een getinte crème is, maar hij ook boordevol goede ingrediënten zit.

622374

Mooie, lange wimpers met deze gloednieuwe formule

De allerlaatste mascara die BE Creative Make Up uitbracht: Dramat’Eyes Lengthening Mascara. Sinds het eerste gebruik mijn favoriet. Hij is makkelijk aan te brengen en voelt helemaal niet zwaar aan. Met een paar laagjes kan ik mooie lange wimpers creëren zonder enige klonters. Nu hoop ik enkel nog dat deze in het bruin wordt uitgebracht zodat hij perfect matcht met mijn favoriete eyeliner.

1196418

Wil je nog meer beautyproducten ontdekken? Neem dan snel een kijkje op onze ICI PARIS XL webshop!