background image
Contacteer ons Winkelzoeker
Nederlands
Mijn Winkelmandje

Geurstokjes

Productsoort

Alle

Deselecteer alles

Merken

Alle

Deselecteer alles

Prijs

Aanbiedingen

Alle

Deselecteer alles

Kenmerk

Alle

Deselecteer alles

Beoordeling

Alle

Deselecteer alles
Filteren Filters wissen

Productsoort

Alle

Deselecteer alles

Merken

Alle

Deselecteer alles

Prijs

Aanbiedingen

Alle

Deselecteer alles

Kenmerk

Alle

Deselecteer alles

Beoordeling

Alle

Deselecteer alles
TOON 37 RESULTATEN
37 Resultaten
Sorteren:
Filteren
1

Wat zijn geurstokjes?


Geurstokjes zijn heel simpel, mooi en gemakkelijk. Het is perfect om een ruimte in huis te verfrissen en nare geurtjes te neutraliseren.


Waar plaats je de geurstokjes het best?


Je kan het best jouw geurstokjes niet op een vensterbank in de volle zon of naast de verwarming plaatsen. Deze verdampt de geur veel sneller en kan er ook voor zorgen dat de geur verdraaid. Verder is het ook belangrijk om te weten dat jouw geurstokjes mogen variëren van geur in hetzelfde huis. De bedoeling van de geurstokjes is om elke kamer een unieke geur te geven. Daarom is het perfect mogelijk om jouw living en bureau 2 verschillende geuren te geven, afhankelijk van smaak en voorkeur. Zo creëer je zelf variatie tussen de ruimtes in en geniet je elke moment van een subtiele en unieke geur.


Hoe lang kan ik de geurstokjes gebruiken?


Geurstokjes geven gedurende 3 tot 6 maanden geur af. De levensduur hangt af van de hoeveelheid stokjes die je gebruikt om de geur te verspreiden. Hoe meer stokjes, hoe krachtiger de geur maar hoe sneller deze verbruikt word. Om te voorkomen dat de stokjes uitdrogen en te garanderen dat de geur goed blijft verspreiden, draai je de stokjes best om de paar dagen eens om. Vind je dat jouw geurstokjes niet straf genoeg meer ruiken, dan kan het wel eens zijn dat jouw stokjes verzadigd zijn geraakt en dus de geur veel moeilijker verspreid krijgen. Geen zorgen, dit is heel makkelijk op te lossen door gewoon jouw huidige stokjes te vervangen en nadien regelmatig de stokjes om te draaien.

 

Maak je huis gezellig met geurkaarsen.


Kaarsen geven naast een warm gevoel en sfeer in huis, ook een aangename geur aan de omgeving.


Of je het op je kast plaatst of in het midden van de tafel, een kaars past altijd goed bij jouw interieur. Het geeft net dat ietsje extra aan jouw sfeer en past zich perfect aan de gelegenheden aan. Maak er een romantische avond van met een kaars en een fles wijn. Of creëer een gezellige sfeer met een leuke film en kaarsjes rondom jou terwijl je geniet van het warme bad water. Kortom, kaarsjes maken jouw belevenis af.


Naast het creëren van gezelligheid en romantiek, kan het ook vreugde opleveren. Door de luxueuze verpakking van deze stijlvolle kaarsen, is dit zelf het perfecte Cadeau! Heb je geen idee wat je kan geven als cadeau, kies dan voor één van de ICI PARIS XL geurkaarsen uit een ruim assortiment kleuren en geuren, het perfecte geschenk waar iedereen wel blij mee is!

 

Met een ruim aanbod parfum, cosmetica en huidverzorging is ICI PARIS XL dé beautyspecialist van België. Ontdek onze acties, promoties, beauty tips en vind een ICI PARIS XL winkel bij jou in de buurt. Bestel onze producten ook eenvoudig online!